Serious Yoga. Actie op 14, 16 en 17 december t.b.v. ‘3fm Serious Request 2016’

Agnes de Man
Sfeerbeelden in vitrines Weverijmuseum
14 november 2016
inlooplessen-de-wiele-creatief
Gratis inlooplessen bij De Wiele Creatief van 12 t/m 16 december
4 december 2016

Laat ze niet stikken!
Op 14, 16 en 17 december Serious Yoga voor actie van ‘3fm Serious Request 2016’

Yoga’en – met zoveel mogelijk mensen – om aandacht te vragen voor de Stille Ramp. Het gaat om aandacht voor een kleine miljoen kinderen die jaarlijks wereldwijd aan longontsteking overlijden. Onnodig als er goede medicatie en voorlichting zou zijn. De actie is door 3fm  Serious Request 2016 op gang gebracht en de opbrengst gaat in z’n geheel naar het Rode Kruis.
Met onze actie vragen we niet alleen aandacht voor de Stille Ramp, maar willen we ook geld inzamelen om daarmee de actie te steunen en hééééél veel positieve energie ontwikkelen.

14, 16 en 17 december: drie actiedagen in Centrum Hofdael

Op woensdag 14, vrijdag 16 en zaterdag 17 december organiseren we verschillende yogalessen, kinderyogalessen en mindfulnessworkshops in de yogaruimten in Centrum Hofdael die voor deze actie ter beschikking zijn gesteld. Je kunt hieraan meedoen. Meer weten? klik hier.

Het lesgeld is dan de donatie aan de actie, want de docenten doen belangeloos mee. Alle informatie over tijden en trainingen: klik hier voor het gehele programmaoverzicht.

Come breathe with us!

Come breathe with us!

Come breathe with us!

Door mee te doen steun je samen met ons de ‘3fm’s Serious Request 2016 actie’. Je helpt daarmee bij de bestrijding van longontsteking waaraan jaarlijk meer dan 900.000 kinderen nodeloos sterven. Dus doe mee en ‘breathe with us’!

Iedereen kan meedoen

Iedereen jong/oud, man/vrouw kan meedoen, ook als je nog nooit yoga hebt gedaan. Het is geen wedstrijd en de docenten respecteren je grenzen en zorgen ervoor dat je dicht bij jezelf blijft. Als voor jou iets niet goed of prettig voelt, geef je dat aan en doe je die houding niet mee. Vraag desnoods om een alternatieve houding. Er zijn yogamatten aanwezig. Maar je mag ook je eigen mat en of dekentje meenemen. Het is handig om een handdoek mee te nemen die je op de yogamat kunt leggen.

Voor kinderen hebben we een apart programma. Klik hier voor alle informatie.

Deelnamekosten: 100% voor het goede doel

Het lesgeld bedraagt € 7,50 per persoon per yogales, voorafgaand aan de les contant te voldoen. Een yoga les duurt een uur. De mindfulnessworkshop duurt anderhalfuur en het lesgeld daarvoor bedraagt € 10,– per persoon. Meer doneren mag ook. En in de brasserie van Centrum Hofdael krijg je na de les een gratis kop thee of koffie met iets lekkers.

Aanmelden

Stuur een mail naar Dorothé van Lierop (dvanlierop@outlook.com) en vermeld naast jouw persoonlijke gegevens ook

  • aan welk yoga-onderdeel je wilt meedoen (yoga-mindfulness),
  • op welke dag,
  • tijdstip,
  • volwassenen- of kinderyogales.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *