De Weeffabriek initieert, faciliteert en verbindt organisaties in Geldrop op het gebied van cultuur, ontspanning, educatie en gezonde levensstijl. Door onze gastvrije en laagdrempelige sfeer bezorgen wij onze bezoekers en huurders een prettig verblijf waarin gezelligheid en creativiteit voorop staan. Tezamen zorgen wij voor gelukkigere en gezondere Geldroppenaren!

 

Hoe?

De Weeffabriek draagt bij aan deze visie door initiatieven en ideeën van onszelf, onze huurders, organisaties en inwoners van Geldrop te initiëren, te faciliteren, te verbinden en zichtbaar te maken.

Wat?

De Weeffabriek biedt een laagdrempelige, brede en toegankelijke (lokale) programmering gericht op de inwoners van Geldrop. Daarnaast biedt zij onderdak aan vaste en incidentele huurders die individueel en gezamenlijk programma’s en events gericht op cultuur, educatie, ontspanning en een positieve levensstijl ontwikkelen, in uitvoering brengen en etaleren. De gastvrije en inspirerende sfeer bij de Weeffabriek bevordert bij haar huurders, bezoekers en medewerkers het onderling contact, de gezelligheid en de creativiteit.

Wie?

 

12 oktober - waar zijn we nu?

Op 12 oktober 2020 presenteerde Hannie Derks, manager van toen nog Centrum Hofdael,  voor de gemeenteraad Geldrop-Mierlo de vorderingen en successen ondanks corona. Waar we nú zijn en wat we nog steeds voor ogen hebben: een sterker, gezonder en gezelliger Centrum Hofdael! Bekijk hiernaast de presentatie!