Een groot aantal organisaties heeft de Weeffabriek als thuisbasis. Deze organisaties bieden een grote variatie aan activiteiten aan op het gebied van educatie, film, muziek, dans, creativiteit, cultuur, gezonde levensstijl en ondernemen.  Jong en oud zijn van harte welkom om deel te nemen aan en voorál te genieten van dit unieke aanbod! Wil je meer weten over wat de verschillende gebruikers van ons centrum te bieden hebben? Hieronder kun je per organisatie naar hun eigen website voor meer informatie.

Filmhuis Hofdael organiseert wekelijks op vrijdagen een filmvoorstelling. Doorgaans zijn het films die je niet in de reguliere bioscopen ziet. En in onze foyer kun je genieten van een hapje en een drankje. Klik hier voor het actuele filmaanbod.

Het Weverijmuseum Geldrop is een uniek museum, dat de herinnering aan Geldrop als belangrijke textielstad in de 19e en 20e eeuw tot leven brengt.
Klik hier voor meer info over het museum, openingstijden en tarieven.

Gelukkig en gezond opgroeien op weg naar een zelfstandig leven. De GGD helpt als dat gewenst of nodig is. Met antwoorden op vragen, zorgen of twijfels over de groei en ontwikkeling van je kind. Maak altijd eerst een afspraak. Klik hier voor meer informatie.

Ontdek je creatieve talent bij Kunstkwartier! Of je nu een instrument wilt leren bespelen of toneel wilt spelen. Onder begeleiding van een professionele en inspirerende docent ontwikkel en verbeter je je muzikale of theatrale vaardigheden..
Klik hier voor het actuele aanbod.

De Koninklijke Harmonie “Geldrops Muziekcorps” (GMC) bestaat uit een viertal orkesten. Jaarlijks worden binnen en buiten, optredens verzorgd. De prioriteit ligt bij het samen op een prettige manier muziek maken en dit tijdens optredens uit te dragen. Er wordt een gevarieerd repertoire gespeeld. Klik hier voor meer informatie.

De Wiele creatief is hét creativiteitscentrum in Geldrop-Mierlo en omstreken voor kunsteducatie en artistieke ontwikkeling. De Wiele creatief cursussen en workshops voor jong en oud in een inspirerende omgeving waarin je op een prettige manier alle ruimte krijgt om jouw creatieve kracht te ontdekken en te ontwikkelen. Klik hier voor meer informatie.

De Volksuniversiteit is er voor iedereen die wat wil leren of op een zinvolle manier een deel van zijn/haar vrije tijd wil besteden. Een vooropleiding is niet nodig en, jong of oud, iedereen is welkom. Het aanbod is breed en interessant, zoals talen, gezondheid, creativiteit, kunstgeschiedenis en koken. Klik hier voor meer informatie.

Muziekhuis Hofdael organiseert muziekoptredens in uiteenlopende lichte muziekgenres, met zowel professionele muzikanten als  amateurs.
Klik hier voor ons programma van het komende halfjaar. Je vindt dit ook terug in de volledige agenda van de Weeffabriek. Volg  ons ook op facebook en Instagram 

Stichting Cultuur aan de Dommel verbindt beoefenaars en liefhebbers van podiumkunsten. Niet voor ’n keer, maar duurzaam. Ze verweeft waarden, kwaliteiten, professie, hobby en passie met beleving. Met als resultante aangenaam vermaak voor iedereen.

Totaal Inburgering is gespecialiseerd in het inburgeren van nieuwkomers en geeft klassikaal Nederlandse taal- en inburgeringslessen. Elk individu wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen teneinde de weg in de Nederlandse samenleving te kunnen vinden.

Au3SmitsMusic wil plezier in muziek verspreiden onder jong en oud. Met o.a. een zangwedstrijd ‘Kids Voice’ voor kinderen en ‘Stars on Stage’, een zoektocht naar muzikaal talent voor (jong) volwassenen, kerstliederen zingen met een groot familiekoor en het ‘A-meezing’ evenement.

Veel kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. “Stichting Leergeld Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende” wil deze kinderen kansen bieden om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Het Haydn Orkest Brabant is een project-orkest dat per project wordt samengesteld uit musici uit Zuid-Oost Brabant. Zij zijn verbonden aan verschillende regionale orkesten, ensembles en opleidingsinstituten. Het Haydn Orkest Brabant biedt speelruimte aan (jonge) solisten en begeleidt ze ook.

Bij Fit & Slank geloven we niet in pillen, poeders of diëten. We kiezen voor een complete aanpak, met de focus op een eenvoudig eetpatroon én op je fitheid. Die specifieke combinatie zorgt ervoor dat je met Fit & Slank resultaten behaalt die je eerder voor onmogelijk hield.

Theater Drop maakt familievoorstellingen. Vaak wordt de vierde wand doorbroken en spelen de kinderen in de zaal mee met het script, zonder dat ze het zelf in de gaten hebben. De personages zijn boeiend voor de kinderen; de humor is vooral gericht naar volwassenen.

Zit je vast in je baan of uitkering? Lukt het je maar niet om de juiste mensen te vinden voor je bedrijf? Heb je te maken met langdurige ziekte van jezelf of je werknemers?

Van alles al bedacht en geprobeerd? Dan is het nu tijd voor een frisse start! Ons bedrijf heet niet voor niets zo. Met plezier geven wij ondersteuning en denken we met je mee bij dit soort vraagstukken en nog veel meer arbeid gerelateerde zaken. Wij geven richting aan jouw frisse start. Klik hier voor meer informatie

Downtown Promotions is een urban cultuurbedrijf. We bieden kansen, begeleiding en platforms voor jonge makers en talentontwikkeling voor amateur- tot professionele artiesten. Daarnaast bieden we human-resource oefeningen in de vorm van denktanks en dialoogtafels aan bedrijven om de urban community beter te begrijpen.

Bij Downtown Promotions ondersteunen we de echte code van de HipHop community.

~ Vrede, liefde, eenheid en plezier. 


Rosan Management Services biedt management diensten op het gebied van vermogensbeheer en het beheer van onroerend goed. Daarnaast kun je bij Rosan terecht voor  diverse andere denkbare management services.

info@rosanmanagementservices.nl

Reflekt HRA

Leonie Schellekens is re-integratiebegeleidster en jobcoach, aangesloten bij een collectief bedrijf bestaande uit zelfstandig ondernemers. Individuele begeleiding om te ondersteunen bij het bewust maken van kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Leonie werkt vanuit passie met het motto “er is voor iedereen een passende werkplek”!

leonie.schellekens@reflekthra.nl

Zensas Geldrop 

Saskia Hermens is Sensi therapeut. Sensi therapie is een krachtige manier om balans te brengen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau d.m.v. verschillende therapieën.

M.b.v. de Biosensor wordt uitgemeten wat jij nodig hebt. Een behandeling duurt gemiddeld 1-1,5 uur. Vaak heb je maar enkele behandelingen nodig.  

  • Ontspanningsmassage
  • Rug- en nekmassage
  • Hoofdpijnmassage

www.zensas-geldrop.nl

Huisartsenpraktijk Montis is een toegankelijke organisatie die de hoogst haalbare zorg levert en waar de patiënten op de eerste plaats staan. Niet alleen voor de noodzakelijke medische zorg maar we helpen u ook graag een gezonde leefstijl te verkrijgen of te behouden. 

In de moderne samenleving hebben mensen graag zelf de regie. We richten onze zorg zo in dat we u niet alleen fysiek zo goed mogelijk kunnen helpen, maar zorgen er ook voor dat u digitaal toegang krijgt tot allerhande antwoorden. Op deze manier komen we samen tot maatwerk.

www.huisartsenpraktijkmontis.nl 

TopZorg Geldrop streeft naar persoonlijke zorg op maat, aangepast aan de behoeftes, leefwijze en omstandigheden van de cliënt. Wij zijn ervan overtuigd dat cliënten die gehoord worden en “warme” aandacht krijgen, beter revalideren en genezen. Hierbij werken we nauw samen met een breed scala aan zorgverleners. Wij verlenen zorg vanuit grote passie en professie.

www.topzorggeldrop.nl

Literair Café Dommeldal verzorgt al 13 jaar op zondagmiddagen literaire lezingen met de beste Nederlandstalige schrijvers. In de zomerperiode verzorgen we op woensdagavonden de ZomerAcademie met bekende non-fictie schrijvers.

Het Literair Café Dommeldal is een samenwerking met de Bibliotheek Dommeldal en boekhandel Van Grinsven in Geldrop.

Voor ons programma kijk op onze sites:

www.bibliotheekdommeldal.nl

 

De gemeente Geldrop-Mierlo is op verschillende wijzen verbonden met Centrum Hofdael. De Gemeenteraad vergadert er en ook de deelnemers aan de drie Raadkamers waarin beeldvorming en oordeelsvorming plaats vindt.
Klik hier voor de cultuurvisie.