Een sociaal cultureel centrum kan alleen bestaan en goed draaien met enthousiaste vrijwilligers. Vind jij het leuk om mensen te ontvangen en te ontmoeten? Heb je tijd en zin om ons te helpen tijdens voorstellingen, optredens of films? Overdag of ‘s avonds? Doordeweeks of in het weekend?

Dan zoeken wij jou!

Horeca vrijwilligers

We zijn op zoek naar de volgende vrijwilligers!

  • Gastvrouwen of gastheren
  • Biertappers en lekkerbekken
  • Organisatoren van evenementen
  • Sjouwers & klussers
  • Ontwerpers & creatievelingen
  • Aardige en enthousiaste mensen

Kijk hieronder wat de verschillende vrijwilligerstaken zijn. Je kunt altijd iets voor ons betekenen! En wat je ervoor terug krijgt? Korting op kaartjes, gezellige ontmoetingen en bijeenkomsten en je maakt deel uit van een enthousiast team. Dus kom gewoon een keertje kijken!

Laat onderaan deze pagina je naam achter en wij nemen contact met je op. 

Gastvrouwen
of gastheren

Ben jij een echte gastvrouw of gastheer? Vind je het heerlijk om je gasten te verwennen en ervoor te zorgen dat ze zich welkom en op hun gemak voelen? Meehelpen bij een evenement, bijvoorbeeld het ontvangen van bezoekers, hun kaartjes controleren en ze begeleiden naar hun plaats? Dan willen we je heel graag leren kennen! 

Geef ons hieronder je gegevens door en we nemen snel contact met je op.

Biertappers
en lekkerbekken

We zoeken mensen die mee willen helpen achter de bar en in de keuken. Heb je horeca-ervaring en lijkt het je leuk om tijdens evenementen mee te helpen onze gasten een heerlijke avond uit te bezorgen? Wij zijn heel blij met je! 

Kom kennismaken met ons gezellige horecateam! Vul je gegevens hieronder in en we nemen contact met je op.

 

Organisatoren
van evenementen

Lijkt het je leuk om mee te denken en mee te helpen een breed en aantrekkelijk aanbod van culturele, sociale en maatschappelijke activiteiten passend bij de Weeffabriek te organiseren?. Super! Dan kunnen wij je heel goed gebruiken!

Vul het formulier hieronder in en we organiseren samen onze eerste kennismaking. 

Sjouwers
en klussers

Voordat een evenement begint, hebben we altijd veel handen nodig om de zaal of ruimte klaar te maken voor de activiteit. Je moet daarbij voornamelijk denken aan het neerzetten van stoelen en tafels voor het publiek. Daarnaast zijn er regelmatig handige handen nodig om kleine en grote klussen te klaren. 

Ben jij een échte aanpakker waar we op kunnen rekenen? Laat het ons weten!

Ontwerpers
& creatievelingen

Ga jij helpen om het gezicht van de Weeffabriek vorm te geven? Social Media spelen daarbij een belangrijke rol en daar kunnen we heel goed extra hulp bij gebruiken. Gezien de doelgroep van Instagram denken we dat een jonger iemand het meest geschikt is. En heb je ervaring met fotografie, dan is dat helemaal fijn! 

We zien je graag, dus reageer hieronder!

Aardige en
enthousiaste mensen

We zijn altijd op zoek naar mensen die ons team op vrijwillige basis willen helpen. Lijkt je dat leuk, maar weet je nog niet precies wat je zou willen of kunnen doen?

Aarzel niet, maar neem gewoon even contact met ons op, dan zoeken we samen uit wat een leuke taak voor jou is!

 

Handige Harry

Er liggen hier een aantal klussen die dringend opgepakt moeten worden. Alleen hebben we daar een hele handige Harry (. . . of Piet of Jan of Anneke) voor nodig die vooral goed met hout kan werken. Dus ben jij de persoon die superhandig is, af en toe wat uurtjes wil komen helpen, gewoon omdat je je maatschappelijk betrokken voelt en best wel iets voor ons mooie centrum wilt doen. 

Wat kun je ermee verdienen? Een heel dankbaar team, lekkere koffie, véél eer én gratis vrijkaartjes voor een voorstelling naar keuze voor 4 personen! Heb je er zin in of wil je meer weten? ! Hieronder kun je je aanmelden. Gewoon doen!

We hebben inmiddels een hele handige Henk, maar hulp is nog altijd van harte welkom, want vele handen maken licht werk!

Wil je meer informatie of je aanmelden? Vul hieronder je gegevens in.

Wil je meer weten of direct solliciteren?