Kom genieten van een hapje en een drankje! Je bent van harte welkom in het Weefcafé of op het mooie grote terras dat uitkijkt op Cultuurplein de Bleek met de grote schoorsteen. Een kopje koffie met heerlijke zelfgebakken cake of appeltaart. Liever een biertje, een wijntje of een borrel met een hartige hap? Hieronder zie je wat onze kaart te bieden heeft. Daarnaast hebben we aantrekkelijke Weefdeals voor onze gasten! Fijne arrangementjes om je bezoek aan de Weeffabriek nóg lekkerder te maken!  

Onze catering

Catering Centrum Hofdael

Wij verzorgen ook koffie-arrangementen, lunchbuffetten en ook luxe hapjes en catering voor vergaderingen en events. Lekker én gemakkelijk! 

 

Ons horecateam

horeca personeel

Het horecateam van de Weeffabriek zal er alles aan doen om je verblijf bij ons zo prettig mogelijk te maken! Je bent van harte welkom!

Het gezellige Weefcafé

Weefcafé Weeffabriek juni 22

In ons gezellige Weefcafé kun je lekker iets drinken of een hapje eten. Maar je kunt ook lekker gaan zitten flexwerken. Dat kan gewoon gratis! Je kunt gebruik maken van onze aantrekkelijke Weefdeal! Kijk maar eens hieronder!

Het terras aan de Bleek

Terras bij avond Centrum Hofdael

Ons terras is heerlijk groot en gedeeltelijk overdekt Er is altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw. En zelfs als het regent zit je bij ons lekker droog!

Kom ook eens naar onze gezellige avonden met live-muziek, een hapje en een drankje!  Ze worden op Facebook aangekondigd, dus houd onze FB pagina in de gaten! Supergezellig!

Geniet bij ons gezellig van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Heb je trek in een stevige lunch of gewoon een klein gerecht voor de hartige trek? Dan biedt onze maaltijdkaart genoeg keuze! Klik op de afbeelding en ontdek het zelf: bij de Weeffabriek zit je goed!