KommuS met ‘In Concert’ avonden naar Centrum Hofdael

Savannah
Full House voor Savannah
15 februari 2020
Vakantie-inspiratiebeurs in Centrum Hofdael. Exposanten
23 februari 2020

KommuS met ‘In Concert’ avonden naar Centrum Hofdael

KommuS start op zaterdag 30 mei de eerste uit een serie ‘IN CONCERT’ avonden in Centrum Hofdael (Geldrop). Avonden met te gekke internationale tributebands en dj’s. Er is genoeg ruimte om te bierenlieren, dansen en natuurlijk kei hard mee te blèren! Hofdael zal een ware metamorfe ondergaan, zodat je meteen lekker in de sfeer komt!!!

De zaal is open vanaf 19:00 uur. Het concert begint om 19:45 uur.
Tickets kosten € 12,50 (ex. reserveringskosten) in de voorverkoop. Dagkassa tickets kosten € 15,-
Tickets kun je kopen via de www.kommus-geldrop.nl website of klik op het gele vlakje.
Tickets

Het programma van 30 mei

Bon Jovi by Bad Medicine

Bon Jovi by Bad Medicine (Italië)

140 miljoen platen verkocht Bon Jovi, 140 miljoen!!! Natuurlijk kent iedereen de hits afkomstig van platen als “Slippery When Wet”, “New Jersey” en “Keep The Faith”, want daar stonden toch flink wat knoeperds van meezingers op. In de 80s en 90s kwam je niet op de band heen, verkochte wereldwijd stadions uit, en zijn tot op vandaag nog een zeer populaire band. Wie zong er niet mee op hits als “You give love a Bad Name”, “Livin’ on a Prayer”, “Wanted Dead of Alive”, “Keep The Faith”, “In These Arms”, “Always” en uber mee zingert “Bed Of Roses”.
De Italiaanse boys van Bad Medicine, spelen veel, heel veel! Compleet met de typische Glamrock outfits speelt de band de hits van Bon Jovi. Bad Medicine is een van de weinige echt goede Europese Bon Jovi tributes, en dat bewijzen ze zal meer dan 20 jaar!

Bryan Adams by 18 till we Die (NL)

Bryan Adams, wie kent hem niet. Ook deze man was in de 80’s en 90’s niet uit de top40 te trappen. Hits na Hits, stadions vol en hij opende de olympische spelen van 2010. Bryan Adams is erg succesvol met zijn nummers voor bekende en grote films, wie kent de soundtrack van Robin Hood nou niet, met daarop het best verkocht nummer van 1991 “(Everything I Do) I Do It for You”.
Vanaf 1984 scoort de beste man wereldwijde hits: “Run To You” , “Heaven” , “Summer of ’69” , “It Only Love” ( met Tina Turner), “Run To You”,“Can’t Stop This Thing We Started”, “Please Forgive Me” en “Have You Ever Really Loved a Woman?”, “When You’re Gone” (met Mel C van de Spice Girls).
De Nederlandse Tribute 18 Till We Die, zal de avond openen, dus zorg dat je strot goed gesmeerd is, want dit word één groot mee-zing festijn!

DJ Dansen Met Doron

Voor bezoekers van de KommuS Popkwizzen en het Kasteelfestival is Dj Dansen Met Doron geen onbekende meer. Met Doron achter het mengpaneel is het feest! Dansen is een must maar hangtafelhangen mag ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *