Serious Yoga actie haalt € 823 op voor Serious Request 2016

inlooplessen-de-wiele-creatief
Gratis inlooplessen bij De Wiele Creatief van 12 t/m 16 december
4 december 2016
Hofdael nieuwsbrief
Nieuwsbrief Hofdael, januari 2017
29 december 2016

In ons Centrum Hofdael hebben meer dan 80 mensen de afgelopen dagen deelgenomen aan Yogalessen voor het goede doel. In het kader van 3FM Serious Request namen zij deel aan de Yoga Request en volgden zij diverse vormen van Yoga en Mindfulness en voor de kinderen speciale lessen Kinderyoga. 

In totaal hebben zij maar liefst € 823,– bij elkaar gebracht voor de landelijke cheque van Serious YOGA Request!

Dit jaar gaat het bij Serious Request om kinderen met longaandoeningen. Wereldwijd overlijden jaarlijks bijna een miljoen kinderen onnodig aan een longontsteking. Met goede medicatie en voorlichting kan dat voorkomen worden.

Op vrijdag 23 december a.s. hoopt men vanuit de landelijke actie van yoga docenten een giga-cheque te kunnen aanbieden bij het Glazen Huis in Breda, waar dit bedrag van € 823,– deel van uit maakt.

De actie werd een groot succes door de bereidwilligheid van 5 yoga docenten uit Geldrop e.o. om de lessen te verzorgen, meer dan 80 cursisten om er aan deel te nemen en daarvoor geld te storten en een aantal sponsors die de actie ondersteunden met ruimte en middelen te weten Centrum Hofdael Geldrop, administratie en docenten Volksuniversiteit Geldrop, Fysio-praktijk Art Health in Eindhoven en natuurvoedingswinkel Martin’s Healthshop in Geldrop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.