Reizen door Afrika

Reizen door Azië
9 maart 2020
Vakantie-inspiratiebeurs-Noord-Amerika
Reizen door Noord-Amerika
9 maart 2020

Reizen door Afrika

Op zaterdag 14 maart wordt in Centrum Hofdael de Vakantie-inspiratie beurs georganiseerd. Gangmaker is Sylvia Travel, een reisadviesbureau uit Geldrop. Haar specialiteit: reizen op maat en persoonlijk advies. In de aanloop naar dit evenement willen we je kennis laten maken met de verschillende unieke opties waaruit je kunt kiezen als je aan een vakantiebestemming denkt. We nemen je met deze en andere blogs mee op een wereldreis om je alvast warm te maken voor een bezoek aan deze beurs. In deze blog een sneak preview van ‘Reizen door Afrika’.

Vakantie-inspiratiebeurs-Afrika

Afrika op z’n mooist

Afrika op z’n mooist

Afrika, het continent van de wilde natuur en diverse inheemse stammenculturen die je verwelkomen om een kijkje te komen nemen. Ondanks dat Afrika erg groot is met een verscheidenheid aan culturen, gaan we vooral onze aandacht focussen op het zuiden van Afrika.

Zuidelijk Afrika, ontdek het zoals je wilt

Als je Zuid-Afrika bezoekt, kun je er voor kiezen om een safari te nemen om zo meer van de natuur te kunnen zien. Maar wist je dat dit ook mogelijk is terwijl je een cruise maakt langs de kust van Zuid Afrika. Tijdens deze bootreis maak je verschillende stops langs grote steden zoals Kaapstad, Port Elizabeth en Durban waar je onder anderen het Nelson Mandela Metropolitan Art Museum kunt bezoeken. Daarnaast kun je in Tanzania tijdens een stop een safari maken of het op een dag aan het strand houden op een van de prachtige stranden. Als je van lekker eten houdt, is de haven van Zanzibar ideaal voor jou, deze stad is namelijk bekend om haar specerijen.

Nieuwsgierig?

Wil je meer horen over verschillende soorten vakanties en reisbestemmingen, of misschien al kijkje nemen naar jouw droomreis? Kom dan langs op de Vakantie-inspiratie beurs van SylviaTravel, Centrum Hofdael Geldrop op 14 maart. Een speciale lezing over cruises staat gepland om 12:00 uur. Om 12:30 uur is er een lezing over riviercruises, om 13:30 uur een lezing over Zuid-Afrika en om 16:00 uur over treinreizen. Klik op het gele vlakje voor een overzicht van alle lezingen op die dag. Voor nog meer inspiratie klik je op één van de blauwe vlakjes.
Alle lezingen
Reizen door Europa Reizen door Azië Reizen door Noord-Amerika Reizen door Midden en Zuid-Amerika Reizen door Australië en Oceanië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *