Reizen door Noord-Amerika

Vakantie-inspiratiebeurs-Afrika
Reizen door Afrika
9 maart 2020
Vakantie-inspiratiebeurs-Midden en Zuid-Amerika
Reizen door Midden en Zuid-Amerika
9 maart 2020

Reizen door Noord-Amerika

Op zaterdag 14 maart wordt in Centrum Hofdael de Vakantie-inspiratie beurs georganiseerd. Gangmaker is Sylvia Travel, een reisadviesbureau uit Geldrop. Haar specialiteit: reizen op maat en persoonlijk advies. In de aanloop naar dit evenement willen we je kennis laten maken met de verschillende unieke opties waaruit je kunt kiezen als je aan een vakantiebestemming denkt. We nemen je met deze en andere blogs mee op een wereldreis om je alvast warm te maken voor een bezoek aan deze beurs. In deze blog een sneak preview van ‘Reizen door Noord-Amerika’.

Huur een camper of een motor

Bij Noord-Amerika denkt men vaak aan de Verenigde Staten: New York, San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Prachtige steden om te bezoeken, maar Noord-Amerika heeft nog veel meer te bieden. Met een camper kun je bijvoorbeeld door grote gebieden van Amerika en Canada reizen waarbij je je midden in de natuur bevindt. Deze campers zijn gemakkelijk te huren en op te halen als je aankomt op je bestemming. Een voordeel aan reizen met een camper is de vrijheid die je hebt om te gaan en staan waar je wilt. Denk dan ook eens aan een motor en een rondreis over Route 66 bijvoorbeeld.

Boek een cruise

Maar niet alleen met de camper kun je de vrijheid opzoeken. Je kunt er ook voor kiezen om een cruise te maken langs de westkust van de USA, Canada en Alaska. Dat zijn schitterende gebieden waar je niet zo één, twee, drie aan denkt als vakantiebestemming.

Wintersport in de Rockeys

Je kunt er ook voor kiezen om dit jaar de skivakantie in Oostenrijk of Zwitserland te verplaatsen naar de berggebieden van Amerika of Canada. Als je niet zo van het skiën bent maar wel de sneeuwvlaktes wilt bewonderen, is er ook een mogelijkheid om een avontuurlijke sneeuwscootersafari te maken of een bevroren canyon te beklimmen. Daarnaast kun je uitrusten in de spa-faciliteiten die in veel wintersportplaatsen te vinden zijn.

Nieuwsgierig?

Wil je meer horen over verschillende soorten vakanties en reisbestemmingen, of misschien al kijkje nemen naar jouw droomreis? Kom dan langs op de Vakantie-inspiratie beurs van SylviaTravel, Centrum Hofdael Geldrop op 14 maart. Een speciale lezing over Noord-Amerika (camper en auto) staat gepland om 11:30 uur, over cruises om 12:00 uur, treinreizen om 16:00 uur en over Alaska om 17:30 uur. Klik op het gele vlakje voor een overzicht van alle lezingen op die dag. Voor nog meer inspiratie klik je op één van de blauwe vlakjes.
Alle lezingen
Reizen door Europa Reizen door Azië Reizen door Afrika Reizen door Midden en Zuid-Amerika Reizen door Australië en Oceanië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *