Wollige Winterweken bij Centrum Hofdael!
13 november 2021
Opmaat naar de Lente – Doedelzakspelers
9 januari 2023
Logo Muziekhuis Hofdael

 

Muziekhuis Hofdael organiseert muziekoptredens in uiteenlopende lichte muziekgenres, met zowel professionele muzikanten als amateurs. De optredens vinden plaats in de Grote Spoel, de Kleine Spoel in de Weeffabriek of op het Cultuurplein.

Muziekcafé

Iedere derde zondag van de maand (oktober – mei) organiseren we het Muziekcafé. In het Muziekcafé treden groepen, duo’s of solisten op in uiteenlopende lichte muziekgenres. We programmeren een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan muziekstijlen.

Muziek op de Bleek

In de zomerperiode organiseren we Muziek op de Bleek. Bij Muziek op de Bleek zoeken we groepen die het publiek een lekkere muziekmiddag kunnen bezorgen met bekende en minder bekende nummers waarbij soms zelfs de beentjes van de vloer gaan. Je kunt dan met een heerlijk drankje buiten op het terras genieten van de muziek; de band staat op het buitenpodium van de Weeffabriek.

Volg ons op social media: Facebook, Instagram en Youtube

PROGRAMMA

19 mei 2024 Muziekcafé met Rubyn

Ze spelen dansbare nummers uit de jaren 80 (George Michael, Elton John, Queen) tot recente hits (London Grammar, Adele, Beyoncé). Rubyn slaagt erin om een eigen draai te geven aan bestaande nummers zonder het origineel uit het oog te verliezen.
Meer info en tickets

9 juni Frans Weekend: Jopie Jonkers Trio…! Chanson! 

Dit Trio speelt al heel wat jaren met veel plezier en élan Franse chansons van onder andere Edith Piaf, Jaques Brel, Georges Brassens etc….
De sprankelende harp van Jopie, de altijd verrassende improvisatie inbreng van Koen, het aanstekelijke geluid van de accordeon, tezamen met de stemmen waarvan de timbres zich wonderschoon vermengen staan garant voor een bijzondere uitvoering van deze muziek.
Meer info

 

7 juli Muziek op de Bleek met de Kalishnikovs

De Kalishnikovs is een kleine big band die gespecialiseerd is in ’30-’40 swing muziek voor Lindy Hop dansers. Of je nu net gestart bent met dansen, al meer ervaring hebt of al jaren danst, als wij spelen heeft iedereen het geweldig naar zijn zin. Omdat we een kleine band zijn, passen we op ieder podium, van een kroegje, een buitenoptreden, tot een grote danszaal!
Meer info

18 augustus Muziek op de Bleek met Vintage Black

Deze 10-koppige band uit ‘s-Hertogenbosch en omstreken omarmt de soul, blues en motown uit de 50’s en 60’s.
Meer info

20 oktober 2024 Muziekcafé met Gipsy Mood

 


Verwacht een cocktail van Zigeunermuziek en Wereldmuziek, klezmer, balkan, Hot club de France.
Meer info en tickets 

17 november 2024 Muziekcafé met De Hot Buskers

Aanstekelijke mix van early jazz, western swing, alt, country en folk blues.
Meer info en tickets

15 december 2024 Muziekcafé met Moonlight Heroes

Nederlandse luisterliedjes, levensschilderingen, improviserend ontstaan en samen gearrangeerd.

Meer info en tickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *