Wollige Winterweken bij Centrum Hofdael!
13 november 2021
OpMaat naar de Lente – Van Aalst & Ruissen
1 november 2022
Logo Muziekhuis Hofdael

 

Muziekhuis Hofdael organiseert muziekoptredens in uiteenlopende lichte muziekgenres, met zowel professionele muzikanten als amateurs. De optredens vinden plaats in de Grote Spoel, de Kleine Spoel in de Weeffabriek of op het Cultuurplein.

Muziekcafé

Iedere derde zondag van de maand (oktober – mei) organiseren we het Muziekcafé. In het Muziekcafé treden groepen, duo’s of solisten op in uiteenlopende lichte muziekgenres. We programmeren een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan muziekstijlen.

OpMaat naar de Lente

De tweede zondag van de maand maart vieren we de komst van het voorjaar met het evenement OpMaat naar de Lente. Bij dit evenement worden op diverse locaties in het centrum van Geldrop korte, gratis toegankelijke optredens verzorgd. Het publiek kan die middag van locatie naar locatie trekken om zo drie optredens van een half uur bij te wonen. Natuurlijk programmeren we ook dan optredens in de Grote en Kleine Spoel en in het Weverijmuseum in de Weeffabriek.

Muziek op de Bleek

In de zomerperiode organiseren we Muziek op de Bleek. Bij Muziek op de Bleek zoeken we groepen die het publiek een lekkere muziekmiddag kunnen bezorgen met bekende en minder bekende nummers waarbij soms zelfs de beentjes van de vloer gaan. Je kunt dan met een heerlijk glaasje buiten op het terras genieten van de muziek; de band staat op het buitenpodium van de Weeffabriek.

Volg ons op social media: Facebook, Instagram en Youtube

PROGRAMMA

18 december Muziekcafé met Multi(f)vocaal

Meer info en tickets

15 januari 2023 Muziekcafé met Unlimited

Meer info en tickets

12 februari 2023 Muziekcafé met JohnNotLennon

Meer info en tickets

12 maart 2023 OpMaat naar de Lente

Meer info

19 maart 2023 Muziekcafé met Irida & Mathias

info en tickets

16 april 2023 Muziekcafé met Boxin’ the vox

meer info en tickets

21 mei 2023 Muziekcafé met Countryband NASH

meer info en tickets

4 juni 2023 Frans weekend met De Tamino’s

Meer info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.