Wollige Winterweken bij Centrum Hofdael!
13 november 2021
Opmaat naar de Lente – Multi(f)vocaal
1 november 2023
Logo Muziekhuis Hofdael

 

Muziekhuis Hofdael organiseert muziekoptredens in uiteenlopende lichte muziekgenres, met zowel professionele muzikanten als amateurs. De optredens vinden plaats in de Grote Spoel, de Kleine Spoel in de Weeffabriek of op het Cultuurplein.

Muziekcafé

Iedere derde zondag van de maand (oktober – mei) organiseren we het Muziekcafé. In het Muziekcafé treden groepen, duo’s of solisten op in uiteenlopende lichte muziekgenres. We programmeren een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan muziekstijlen.

Opmaat naar de Lente

De tweede zondag van de maand maart vieren we de komst van het voorjaar met het evenement Opmaat naar de Lente. Bij dit evenement worden op diverse locaties in het centrum van Geldrop korte, gratis toegankelijke optredens verzorgd. Het publiek kan die middag van locatie naar locatie trekken om zo drie optredens van een half uur bij te wonen. Natuurlijk programmeren we ook dan optredens in de Grote en Kleine Spoel en in het Weverijmuseum in de Weeffabriek.

Muziek op de Bleek

In de zomerperiode organiseren we Muziek op de Bleek. Bij Muziek op de Bleek zoeken we groepen die het publiek een lekkere muziekmiddag kunnen bezorgen met bekende en minder bekende nummers waarbij soms zelfs de beentjes van de vloer gaan. Je kunt dan met een heerlijk drankje buiten op het terras genieten van de muziek; de band staat op het buitenpodium van de Weeffabriek.

Volg ons op social media: Facebook, Instagram en Youtube

PROGRAMMA

19 november 2023 Muziekcafé met Tims Music


Roel van Tims Music speelt in zijn show ‘Zomaar’ eigen muziek en covers. De nummers worden omlijst met kleine, luchtige, humoristische gedichtjes.
Meer info en tickets

17 december 2023 Muziekcafé met Margot Goorts


Eigen werk en songs van Aretha Franklin en Adèle
Meer info en tickets

21 januari 2024 Muziekcafé met After8th

We spelen uitsluitend voor eigen plezier, maar het is ook leuk om dat eens met anderen te delen en dat doen we met jazz standerds, nummers uit het poprepertoire en ook een aantal songs uit Disney filmklassiekers.

Meer info en tickets

18 februari 2024 Muziekcafé met Secret Songs

De bandnaam ‘Secret Songs’ verwijst naar de prachtige ‘geheime’ liedjes waarmee de band haar publiek graag kennis wil laten maken.
Meer info en tickets

10 maart 2024 Opmaat naar de Lente

Een muziekevenement op diverse locaties in het dorp
Meer info

17 maart 2024 Muziekcafé met Irida & Mathias

Alle stijlen komen samen in hun muziek, een mix van jazz, pop, soul, funky evergreens en nog nooit gehoorde songs voor de muziekliefhebber.
Meer info en tickets

21 april 2024 Yellofox


Yellofox is indie-americana in een lekkere seventies vibe. Prachtigste luisterliedjes worden met het grootste gemak afgewisseld door opzwepende ritmische songs, waar de echo van zowel  bluegrass, folk als indiepop in doorklinkt.
Meer info en tickets

19 mei 2024 Muziekcafé met Rubyn

Ze spelen dansbare nummers uit de jaren 80 (George Michael, Elton John, Queen) tot recente hits (London Grammar, Adele, Beyoncé). Rubyn slaagt erin om een eigen draai te geven aan bestaande nummers zonder het origineel uit het oog te verliezen.
Meer info en tickets

9 juni Frans Weekend: Jopie Jonkers Trio…! Chanson! 

Dit Trio speelt al heel wat jaren met veel plezier en élan Franse chansons van onder andere Edith Piaf, Jaques Brel, Georges Brassens etc….
De sprankelende harp van Jopie, de altijd verrassende improvisatie inbreng van Koen, het aanstekelijke geluid van de accordeon, tezamen met de stemmen waarvan de timbres zich wonderschoon vermengen staan garant voor een bijzondere uitvoering van deze muziek.
Meer info

 

7 juli Muziek op de Bleek met de Kalishnikovs

De Kalishnikovs is een kleine big band die gespecialiseerd is in ’30-’40 swing muziek voor Lindy Hop dansers. Of je nu net gestart bent met dansen, al meer ervaring hebt of al jaren danst, als wij spelen heeft iedereen het geweldig naar zijn zin. Omdat we een kleine band zijn, passen we op ieder podium, van een kroegje, een buitenoptreden, tot een grote danszaal!
Meer info

20 oktober 2024 Muziekcafé met Gipsy Mood

Verwacht een cocktail van Zigeunermuziek en Wereldmuziek, klezmer, balkan, Hot club de France.
Meer info en tickets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.