Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muziekhuis Hofdael presenteert Muziek op de Bleek met Vintage Black

18 augustus: 14:30

Deze 10-koppige band uit ‘s-Hertogenbosch en omstreken omarmt de soul, blues en motown uit de 50’s en 60’s. Gegarandeerd dat je het merkt in hun eigenzinnige mix van originals en covers van toen en nu. Je hoort, ziet en voelt de diepgewortelde voorliefde voor deze muziek bij deze ervaren muzikanten. De band, compleet met blazerssectie en backing vocals steekt de songs in een heerlijk wollen jasje. Stap op de soultrein en je komt er niet meer vanaf. Enjoy the ride!

Vintage Black =
Linda Pelders (leadzang), Fenneke Bicanic-Suurmond en Jennifer Schüler (backing vocals), Ad Rozen (drums), René Leijtens (bas), Roeland Heesbeen (gitaar), Jeroen Habraken (toetsen), Gerald Dercks (trombone), Sjoerd Diebels (trompet), Toine Hultermans (saxofoon).

Het optreden begint om 14:30 uur en de band speelt twee keer drie kwartier

Muziek op de Bleek

Muziek op de Bleek is een muziekevenement dat zich buiten afspeelt op het terras van de Weeffabriek, aan Cultuurplein de Bleek.

Handig om te weten
  • Muziek op de Bleek is gratis toegankelijk.
    Maar zo’n optreden kost natuurlijk wel geld. We betalen de band en voor de techniek; geluid en licht. Wij krijgen subsidie, maar deze subsidie is niet toereikend om de totale kosten te dekken. We gaan rond met de hoge hoed waarin je je financiële waardering voor het evenement kunt laten blijken. Digitaal betalen is mogelijk.
  • De band staat op de punt op het terras van de Weeffabriek en je kunt vanaf datzelfde terras van de muziek genieten of, met je eigen stoeltje, een plekje zoeken op het Cultuurplein.
  • Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar de Grote Spoel binnen.

We hopen op een mooie muziekmiddag.

Dit evenement wordt georganiseerd door:

Logo Muziekhuis Hofdael

Contact: ​muziekhuishofdael@gmail.com / 06-18240792
Bekijk hier onze verdere programmering
Facebook Instagram en YouTube

 

 

Gegevens

Datum:
18 augustus
Tijd:
14:30