ZomerAvondBuitenFilm. Regenbuitje deerde niet

Muziek op de Bleek. Warm maar heerlijk middagje
16 juli 2018
Weer een mooie ZomerAvondBuitenFilm!
7 augustus 2018

(Foto: Bert Jansen/FotoMeulenhof)
Met zo’n 450 bezoekers op de eerste ZomerAvondBuitenFilm op het Cultuurplein voor Centrum Hofdael kon het evenement als geslaagd worden getypeerd. Gangmaker Renny de Bruijn van Filmhuis Hofdael en de andere vrijwillig(st)ers waren in elk geval positief gestemd. En ook het publiek had er zin in. Het onverwachte buitje kwam voor enkelen als een koude douche.

Inderdaad, de gehele zomer is het mooi en droog weer. Maar net op de avond dat de eerste film van het zomerprogramma werd vertoond, hadden de weergoden een ander plannetje. Gelukkig was de bui maar van korte duur. En ook lekker verfrissend. Veel mensen hadden er al rekening mee gehouden en trokken op tijd regenkleding aan. Anderen moesten hun optimisme met het met een nat pak bekopen.

De filmcyclus startte met de komische Nederlandse film ‘Huisvrouwen bestaan niet’. Op vrijdagavond 3 augustus staat de film ‘A Street Cat Named Bob’ op het programma en op vrijdagavond 17 augustus de film ‘De Wilde Stad’. Alle buitenfilms zijn gratis toegankelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.