Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AFGELAST! Kookworkshop VU: Welcome to Tokyo 2021!

27 augustus 2021: 18:00 - 21:00

€52,00

Helaas zijn we door persoonlijke omstandigheden genoodzaakt deze workshop af te gelasten. 

Het zijn bijzondere tijden! Het leven is voor iedereen veranderd, maar het leven gaat ook verder.  Wie had ooit kunnen denken dat de Olympische Spelen zouden worden uitgesteld? De Spelen van 2020 zijn staan nu gepland voor 23 juli – 8 augustus 2021 in Tokyo, Japan.

We gaan samen aan de slag met lekkere, traditionele Japanse gerechten. Vis, rijst, groenten en wilde planten worden op nauwkeurige wijze en vaak volgens strenge regels klaar gemaakt. De smaken zijn meestal mild, subtiel, soms behoorlijk sterk. Deze mix maakt dat de Japanse keuken blijft boeien. Na het koken gaan we samen genieten van een tafel vol Japanse lekkernijen!

Meebrengen: theedoek, handdoek, pannenlappen, vaatdoekje en eventueel een schort. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten en opgeruimd. Voor eventuele restjes raden we aan om koelkastdoosjes mee te brengen. De kosten voor de materialen (ingrediënten voor de workshop of voor de hele cursus) betaal je de 1ste les aan de docent.

Samen met Nuray Uzun Booij ga je aan de slag! De cursus kost €37,00 plus €15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.

Voor het inschrijven heeft u een code nodig, voor deze cursus is dat: KOK005

https://www.vu-geldrop.nl/checkout

Gegevens

Datum:
27 augustus 2021
Tijd:
18:00 - 21:00
Kosten:
€52,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,