Hannie Derks nieuwe manager Centrum Hofdael

Opmaat naar de Lente – Petri’A
30 januari 2020
Savannah
Full House voor Savannah
15 februari 2020

Per 1 februari is Hannie Derks de nieuwe manager van Centrum Hofdael in Geldrop. Hannie Derks heeft een achtergrond als zelfstandig marketeer en innovatiestrateeg in zorg, welzijn en cultuur. Zij heeft ervaring in het opzetten van enkele wijkcentra in Eindhoven en is toezichthouder bij poppodium Effenaar en Savant Zorg.

“Met Hannie hopen we van Hofdael weer een bruisend sociaal cultureel centrum voor Geldrop-Mierlo te maken”, aldus Dick Bogers, voorzitter van het bestuur van Centrum Hofdael. “Ze heeft in Eindhoven bij wijkcentrum FAB28 bewezen een in het slop geraakte organisatie weer op poten te kunnen zetten. Bij dit wijkcentrum heeft ze in de volle breedte ervaring opgedaan: van het onderhandelen met de gemeente en het opknappen van het gebouw, tot het opzetten van nieuwe activiteiten en het vinden van vrijwilligers. Daarnaast is ze al bijna twintig jaar zelfstandig ondernemer en gewend om nieuwe netwerken en activiteiten op te zetten.”

Derks: “Ik houd van aanpakken en breng graag vernieuwingen op gang. Ik hoop dat Hofdael een meer verbindende rol in Geldrop-Mierlo gaat spelen. Ik heb nu een levendig en laagdrempelig centrum voor ogen waar cultuur, gezondheid, ontspanning en educatie bij elkaar komen. Ideeën voor activiteiten of samenwerkingsverbanden zijn daarom van harte welkom”.

Hannie Derks is momenteel toezichthouder bij poppodium Effenaar in Eindhoven en zorgorganisatie Savant Zorg in Helmond. Hiervoor heeft ze gewerkt bij Summa College en Philips en als (sociale) innovatiestrateeg voor diverse zorg-, welzijn-, educatie- en cultuurinstellingen. Ze heeft opleidingen gevolgd op het gebied van culturele antropologie, marketing, communicatie en marktonderzoek.

1 Comment

  1. Helmi schreef:

    Heel veel succes en hoop op bruisende sfeer rond de schoorsteen!! Groet, Helmi Schellens Helmi’s Bloemwerk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.