Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muziekhuis Hofdael presenteert Muziek op de Bleek met de Kalishnikovs

9 juli: 14:30

The Kalishnikovs is een geweldige swingband, die de originele ’30-’40 Lindy Hop tophits speelt. Onze gepassioneerde muzikanten swingen met hart en ziel, ze weten de juiste sfeer te creëren om de dansers in beweging te houden! Of je nu een beginner, een ervaren of een gevorderde danser bent, iedereen voelt de sfeer als we beginnen te spelen. Omdat we een kleine band zijn, treden we op in elke setting, van een kroeg, een openluchtjazzevenement tot zelfs een danspaleis!

Muziek op de Bleek

Muziek op de Bleek is een muziekevenement dat zich afspeelt op het plein voor het gebouw van de Weeffabriek, Cultuurplein de Bleek.

Handig om te weten
  • Muziek op de Bleek is gratis toegankelijk.
    Maar zo’n optreden kost natuurlijk wel geld. We betalen de band en voor de techniek; geluid en licht. Wij krijgen subsidie, maar deze subsidie is niet toereikend om de totale kosten te dekken. We gaan rond met de hoge hoed waarin je je financiële waardering voor het evenement kunt laten blijken. Digitaal betalen is mogelijk.
  • De band staat op het podium op het plein en het publiek kan vanaf het terras van de Weeffabriek van de muziek genieten of, met je eigen stoeltje, een plekje zoeken op het Cultuurplein.
  • Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar de Grote Spoel binnen.

We hopen op een mooie muziekmiddag.

Dit evenement wordt georganiseerd door:

Contact: ​muziekhuishofdael@gmail.com / 06-18240792
Bekijk hier onze verdere programmering
Facebook Instagram en YouTube

 

Gegevens

Datum:
9 juli
Tijd:
14:30
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Cultuurplein de Bleek
De Bleek
Geldrop, Nederland
+ Google Maps