Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Liz Jones & Suzy Cargill

18 april: 20:30 - 22:30

€12,50

Bescheiden in naam en imago, Liz Jones en verrrast  “nieuwelingen” met een onvergelijkbare en varende rauwe stem die schommelt van het kalmeren van de geest tot het opwekken van de doden. Ze houdt ze in toom met weerbarstige songwriting en een gevoel van intrige en vrijheid om het genre vaarwel te zeggen. Vergezeld door voormalig Hong Kong Sinfonietta-percussionist en multi-instrumentalist Suzy Cargill, is hun originele muziek als duo ritmisch en soms trance opwekkend, met natuurlijke en effectieve harmonieën en een duidelijke sterke band tussen twee vriendinnen en muzikanten, waarbij ze elk deuntje laten gaan waar het heen moet.  Haar roots als zangeres liggen in de Rock & Blues wereld, maar beter bekend als een hybride tussen “Soothing” en “Raucous”. Zo zegt men over Liz “a voice that could wake the dead”

Een artiest die je gewoon moet ervaren!
Liz en Suzy zijn stichtende leden van hun voltallige Edinburghse band Broken Windows, die door heel Schotland spelen, op nationale kunstfestivals en op de nationale radio. Twists van de blues van de band, klassieke rock en teen-tikkende beats zijn nog steeds voelbaar in dit uitgeklede team van twee.

Later in het jaar(Oktober 2024) komen ze nogmaals terug om met hun hele band op te treden; Liz Jones & Broken Windows. Een zes persoonsformatie met twee oud leden van de ook in Nederland bekende  Blues’n’Trouble.

Luister naar deze mooie optredens:

https://www.youtube.com/watch?v=AdmupH0Qass

https://www.youtube.com/watch?v=WSoDDj1__JI

https://www.youtube.com/watch?v=3DyduCiGuKA

Broken Windows Trio – No Gold – Edinburgh Jazz & Blues Winter Festival 2020 – Liz Jones

https://www.lizjonesmusic.com/about/

https://www.youtube.com/channel/UCP-smFH_bHhwLxtTS8xt8qA

 

Toegangskaartjes zijn € 12,50. Voor studenten € 7,50.

https://www.eventbrite.nl/e/liz-jones-suzy-cargill-live-at-the-weeffabriek-tickets-868198644517?aff=oddtdtcreator 

 

Gegevens

Datum:
18 april
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie: