Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jumanji The Next Level

26 november 2020: 18:30

€ 8,50
Jumanji The Next Level

Film&chips Jumanji The Next Level

Het concept is: FILM & CHIPS , georganiseerd in samenwerking met ‘Jeugd aan zet’ speciaal voor jongeren! Voor € 8,50 kijk je film krijg je fris en chips erbij! Lekker!!

RESERVEREN VERPLICHT!

De film volgt de avonturen op van zijn voorganger Jumanji: Welcome to the Jungle. Het is een paar jaar na de vorige film en Spencer voelt zich steeds eenzamer en wil terug naar Jumanji. Hij probeert de vernietigde spelcomputer te repareren om terug te gaan, wat hem ook lukt. Martha, Fridge en Bethany zoeken Spencer thuis op en vinden zo de gerepareerde spelcomputer. De drie besluiten dat ze hun vriend niet alleen kunnen laten en besluiten ook het spel in te gaan. Dit gaat echter niet zoals verwacht: Bethany wordt het spel niet ingezogen, maar tot ieders verbazing zitten Martha en Fridge samen met Spencers opa Eddie en zijn beste vriend Milo in het spel.

Bethany schakelt later de hulp in van Alex om samen terug te keren naar Jumanji, wat hen uiteindelijk lukt. Met zijn allen proberen ze Spencer te vinden en moeten ze Jumanji redden van de slechterik, Jurgen the Brutal. Hiervoor moeten ze het juweel pakken dat hij om z`n nek draagt en dit aan de zon tonen, zodat Jumanji weer groen en vruchtbaar wordt. Ook dit keer moeten ze om het spel te winnen na het slagen van de missie “JUMANJI!!!” roepen.

Leeftijd: 12+

Toegang: €8,50 incl. film, chips en fris

 

Reserveer je kaartjes

 

Wil je óók onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!

 

 

Gegevens

Datum:
26 november 2020
Tijd:
18:30
Kosten:
€ 8,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,