Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmklassieker. Big Fish

24 november 2020: 14:00 - 15:30

€ 8,50
Filmklassieker Big Fish

Big Fish

RESERVEREN VERPLICHT!

Een film uit 2003 van Tim Burton met onder anderen Ewan McGregor en Danny DeVito. De film is gebaseerd op de roman Big Fish: A Novel of Mythic Proportions van Daniel Wallace uit 1988.

Will Bloom is de ongeloofwaardige verhalen over de avonturen van zijn vader Ed grondig beu. Een ruzie over Eds legendarische levensloop op de avond van zijn huwelijk zorgt er zelfs voor dat Will drie jaar lang niet meer met zijn vader praat. Wanneer hij echter ontdekt dat zijn vader terminaal ziek is en niet lang meer te leven heeft, keert Will terug naar huis. Hij is vastberaden de échte Ed Bloom te leren kennen. Door al diens fantasierijke verhalen onder de loep te nemen, probeert Will het leven van zijn vader in kaart te brengen en de feiten van de mythes te onderscheiden.

De film start om 14.00 u.

  • In de theaterzaal maken we een gezellige en veilige stoelindeling met zitjes van elk 2 stoelen, zodat je met je partner of gezinslid aan één zitje kan zitten.
  • Bestel je meer dan 2 kaarten, dan word je per 2 personen (uit één huishouden) een zitje toegewezen.
  • Wanneer je niet uit hetzelfde huishouden komt, maak dan aparte bestellingen, zodat we jullie op 1,5 afstand kunnen plaatsen.
  • Graag je jas meenemen in de zaal.
  • De horeca is gesloten, maar de prijs á € 8,50 is inclusief een flesje water/kopje koffie/thee ’to go’, dat je mee in de zaal kunt nemen.

Reserveer je kaartjes

 

Wil je óók onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!

Gegevens

Datum:
24 november 2020
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
€ 8,50
Evenement Categorie: