Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmavond L’immensita

24 november 2023: 20:00 - 22:00

€7

Een fijne vrijdagavond filmavond bij de Weeffabriek. Aanvang van de film is om 20.00 uur in de kleine zaal. Tickets zijn € 7,00. Er is geen pauze tijdens de film tenzij de film langer dan 105 minuten duurt. Voor en na de film kan je genieten van een drankje en een hapje in het Weefcafé. In de filmzaal mag je je gekochte drinken en ook eten meenemen. Als je een half uur voor aanvang een borrelgarnituur of bitterballen bestelt, kan je deze tijdens de film lekker opeten.

In de even weken is het mogelijk om vooraf aan de film gebruik te maken van een warm diner buffet. Een combi-ticket voor de film en het buffet bedraagt € 19,50. Een ticket hiervoor kan tot twee dagen voor aanvang van de film worden gekocht via onderstaande link. Het diner is vanaf 18.00 uur beschikbaar.

Filmtitel deze vrijdagavond: L’immensita

Geregisseerd door: Emanuele Crialese
Met onder meer: Penélope Cruz, Vincenzo Amato, Luana Giuliani, Patrizio Francioni
IMDb beoordeling: 6,4
Gesproken taal: Italiaans
Releasedatum:  Maart 2023

Over de film:

In dit sterk autobiografische familiedrama blikt Italiaan Crialese (Nuovomondo, Terraferma) terug op zijn jeugd in het Rome van de jaren zeventig. Toen hij nog een meisje was dat dolgraag een jongen wilde zijn, met een moeder die gevangen zat in een rothuwelijk. Aan ernstige thema’s geen gebrek, toch zweeft L’immensità – meer een reeks snapshots dan een rond verhaal – voorbij als een zomerse bries. Knap verbeeld, hoe hoofdpersoon Adri nog met één been in de magische kinderwereld staat en het ‘immense’ volwassen leven vol afschuw tegemoet treedt. En wat een rol van Cruz als gekwelde, flamboyante moeder.

Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
24 november 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€7
Evenement Categorie:

Organisator

Weeffabriek

Locatie

Weeffabriek