Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD Nacht van de Weeffabriek

25 november 2023: 20:00 - 26 november 2023: 01:30

€15,00
GEANNULEERD Helaas hebben we door omstandigheden moeten besluiten om de Nacht van de Weeffabriek te annuleren. Iedereen die kaartjes heeft gekocht, ontvangt het aankoopbedrag retour.
Op 25 november vindt in de Weeffabriek de eerste “Nacht van de Weeffabriek” plaats🤩
De huiskamer van Geldrop is die avond en nacht in een festivalsfeer ondergedompeld met maar liefst 5 bands met eigen werk. Verdeeld over twee podia hebben we met Yellofox muziek die klinkt als een seventies roadmovie. Boven Water speelt Nederlandstalige dansbare liedjes en daarnaast hebben we met Kingsvision (popronde 2015) een progressieve band in huis die laveert tussen metal en pop, waarbij tempowisselingen, soundscapes en straight-up rock elkaar afwisselen.
Verder zorgt Awol voor een goede lading harde rock zoals we dat kennen uit de 80’s met een vleugje poedel rock en trash. De avond sluiten we af met het Eindhovense Daring Darling…een band die zijn muse haalt uit de 90’s grunge-sound. Ze creëren met toetsen en stretchy vocals een hele dikke sound waarbij je hoofd wel moet rocken. Het café is de centrale plek waar DJ Eighty de zaak aan elkaar draait en ook de nacht afsluit met een vette set.
Dus…pinpas in de pocket en spring op de fiets! We zijn open tot 02.00 uur!!
Bestel hier je tickets:
Bestel hier je tickets

Gegevens

Begin:
25 november 2023: 20:00
Einde:
26 november 2023: 01:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
,