Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmavond Anatomy of a Fall

10 november 2023: 20:00 - 22:00

€7

Een fijne vrijdagavond filmavond bij de Weeffabriek. Aanvang van de film is om 20.00 uur in de kleine zaal. Tickets zijn € 7,00. Er is geen pauze tijdens de film tenzij de film langer dan 105 minuten duurt. Voor en na de film kan je genieten van een drankje en een hapje in het Weefcafé. In de filmzaal mag je je gekochte drinken en ook eten meenemen. Als je een half uur voor aanvang een borrelgarnituur of bitterballen bestelt, kan je deze tijdens de film lekker opeten.

In de even weken is het mogelijk om vooraf aan de film gebruik te maken van een warm diner buffet. Een combi-ticket voor de film en het buffet bedraagt € 19,50. Een ticket hiervoor kan tot twee dagen voor aanvang van de film worden gekocht via onderstaande link. Het diner is vanaf 18.00 uur beschikbaar.

Filmtitel deze vrijdagavond: Anatomy of a Fall

Geregisseerd door:  Justine Triet
Met onder meer: Sandra Hüller, Swann Arlaud, Antoine Reinartz, Milo Machado-Graner, Samuel Theis
IMDb beoordeling: 7,8
Gesproken taal: Frans
Releasedatum:  12 oktober 2023

Over de film:

Anatomy of a Fall is een indrukwekkende mix van liefdes- en rechtbankdrama die je op het puntje van je stoel laat zitten.  Anatomy of a Fall ontving de Gouden Palm op het Cannes Filmfestival van 2023.

Sandra, Samuel en hun slechtziende zoon Daniel wonen sinds een jaar in een afgelegen châlet in de Franse Alpen. Wanneer Samuel onder verdachte omstandigheden dood wordt aangetroffen, wordt Sandra aangeklaagd. Want was zijn val een noodlottig ongeluk, zelfmoord of is hij door zijn echtgenote geduwd? In de rechtszaak die volgt wordt hun relatie tot op de pijnlijkste details ontleedt.

Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
10 november 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€7
Evenement Categorie:

Organisator

Weeffabriek

Locatie

Weeffabriek