ATLAN. Onze IT partner

Burendag. Gezellige happening
16 april 2017
Hofdael NB mei 2017
Nieuwsbrief Hofdael, mei 2017. Bekijk ‘m hier.
7 mei 2017

Adequaat IT beheer is de smeerolie om een computernetwerk goed te laten presteren. Zonder onderhoud of beheer nemen de prestaties af en storingen toe. Een IT omgeving die 24/7 optimaal presteert is een absolute voorwaarde voor het succes van bedrijven en organisaties. Het is daarom belangrijk om uw IT te voorzien van efficiënt beheer.

Wanneer u op zoek bent naar IT beheer met een hoog kwaliteitsniveau bent u bij Atlan op de juiste plek. Al bijna 20 jaar leveren wij experts op diverse disciplines voor support, installaties en migraties. Wij leveren onze diensten in pakketvorm op maat en zo mogelijk ook voor een vast bedrag per maand, gemakkelijk te budgetteren en u hoeft nergens meer aan te denken.

Onze Premium support staat bekend om zijn korte lijntjes, het ontbreken van lange wachttijden en de uitgebreide kennis van onze werknemers. Daarnaast houdt onze support niet op bij de eerste hobbel maar gaan wij tot het uiterste om tot adequate oplossingen te komen. Onze beloftes leggen wij graag vast in een Service Level Agreement (SLA) waarin al uw wensen kunnen worden opgenomen.
Atlan IT diensten

Goed IT beheer kan gewoon niet meer zonder uitgebreide 24/7 monitoring. Alleen met hoogstaand technische monitoring kan er echt Pro Actief gehandeld worden. Hierdoor werken wij vooral op de achtergrond om incidenten (voordat zij problemen worden) op te lossen en constant uw veiligheid te waarborgen.

Naar de website van Atlan IT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.