Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vakantie-inspiratiebeurs in Centrum Hofdael

14 maart 2020: 11:00 - 18:00

AFGELAST
Vakantie-inspiratiebeurs
De beurs is AFGELAST i.v.m. het coronavirus.
Vakantie-inspiratiebeurs, Great Pacific Travel

Presentatie Australië, Nieuw Zeeland, Oceanië, 14:00 uur

Voor de eerste keer wordt in Centrum Hofdael een ‘Vakantie-inspiratiebeurs’ georganiseerd. Het initiatief en de organisatie is in handen van Sylvia Travel, een onafhankelijke reisagent uit ons aller Geldrop.

25 exposanten

Vakantie-nspiratiebeurs, Satsperu

Presentatie Zuid-Amerika: 15:00 uur

Op zaterdag 14 maart presenteren 25 reisorganisaties van 11:00 – 18:00 uur een breed aanbod aan vakantiebestemmingen van over de gehele wereld. Komt het zien en laat je inspireren!

Inspirerende presentaties
van 11:00 – 18:00 uur

Vakantie-inspiratiebeurs, Verkeersbureau Cyprus

Presentatie Cyprus, 16:30 uur

Natuurlijk kun je voor de reisbrochure komen of voor informatie over jouw reisdoel. Maar je kunt ook één of meer van de lezingen bijwonen die gedurende de gehele dag worden gegeven. Telkens komt een ander reisidee aan bod en zo’n presentatie duurt ca. 20 minuten.

Gratis toegang

De beurs is gratis toegankelijk. Klik op een geel vlakje voor een overzicht van deelnemers en lezingen over vakantiebestemmingen. Zin in? Vast wel…
Zin in nog meer inspiratie? Klik op één van de blauwe vlakjes.
Alle Exposanten Alle Presentaties
Reizen door Europa Reizen door Azië Reizen door Noord-Amerika Reizen door Midden en Zuid-Amerika Reizen door Afrika Reizen door Australië en Oceanië

Win één van de mooie prijzen

Als je na afloop weer naar huis gaat, moet je zeker even meedoen met de prijsvraag. Om je het goede nieuws te kunnen vertellen vragen we jouw e-mailadres. Niet vergeten dus…. Uit de ingeleverde formulieren worden na afloop van de beurs (18:00 uur) de prijswinnaars getrokken.

Gegevens

Datum:
14 maart 2020
Tijd:
11:00 - 18:00
Kosten:
AFGELAST
Evenement Categorie: