Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Film: The Quiet Girl

29 september 2023: 20:00 - 22:00

€7,00

Een fijne vrijdagavond filmavond bij de Weeffabriek. Aanvang van de film is om 20.00 uur in de kleine zaal. Tickets zijn € 7,00. Er is geen pauze tijdens de film tenzij de film langer dan 105 minuten duurt. Voor en na de film kan je genieten van een drankje en een hapje in het Weefcafé. In de filmzaal mag je je gekochte drinken en ook eten meenemen. Als je een half uur voor aanvang een borrelgarnituur of bitterballen bestelt, kan je deze tijdens de film lekker opeten.

In de even weken is het mogelijk om vooraf aan de film gebruik te maken van een warm diner buffet. Een combi-ticket voor de film en het buffet bedraagt € 19,50. Een ticket hiervoor kan tot twee dagen voor aanvang van de film worden gekocht via onderstaande link. Het diner is vanaf 18.00 uur beschikbaar.

Filmtitel deze vrijdagavond:

An Cailín Ciúin (The Quiet Girl)

Drama
Duur: 95 minuten
Gesproken taal: Engels en Iers
Geregisseerd door Colm Bairéad
Met onder meer: Catherine Clinch, Carrie Crowley en Andrew Bennett
IMDb-score: 7,7
Releasedatum Nederland: 13 april 2023

Plot van de film:
Het meisje Cáit wordt in de zomer van het jaar 1981 door haar familie weggestuurd. Ze trekt bij Seán en Eibhlín Cinnsealach in, een bevriend koppel van haar moeder dat ze voor de eerste maal ontmoet. Gedurende haar verblijf bloeit Cáit open en ontdekt ze een nieuwe levenswijze, maar stuit ze tevens op een geheim…

Hier kan je je ticket bestellen:

Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
29 september 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€7,00
Evenement Categorie: