Laden Evenementen

« Alle Evenementen

The Bloody Buccaneers – Golden Earring Tribute

21 september: 20:30 - 23:30

€19,50

LIVE Met zo’n 200 optredens en zo’n 50 Earring krakers op hun repertoire, is GOLDEN EARRING tributeband Bloody Buccaneers één van de populairste tributebands op de Nederlandse podia. In juli 2015 kwamen ruim 9.000 mensen af op hun twee en een half uur durende Kasteeltuinconcert in Helmond. De band speelt overigens niet uitsluitend in Nederland, maar wordt ook regelmatig op Belgische en Duitse podia gevraagd.

BLOODY BUCCANEERS MET CESAR ZUIDERWIJK OP DE FANCLUBDAG In 2015 organiseerde de immens populaire Golden Earring Fanclub een fanclubdag. De échte Earring kon niet spelen omdat sommige Earringleden andere verplichtingen hadden, dus werd Bloody Buccaneers gevraagd en speelden die dag met veel succes én met als gastdrummer niemand minder dan Cesar Zuiderwijk, de fans razend enthousiast achterlatend. RADIO CONCERTS Bloody Buccaneers heeft ook al tal van live radio concerten gespeeld zoals o.a. voor het populaire radio programma ‘Parkroad Café’ vanuit De Boerderij in Zoetermeer. Hiermee kwamen de Buccaneers in het rijtje van eerdere illustere gasten zoals Jan Akkerman (Focus, Brainbox), Eelco Gelling (Cuby+Blizzards), Dany Lademacher (Hermans Brood) Robert-Jan Stips (Nits), en Thijs Van Leer (Focus).

FANBASE Op social media is de band mateloos populair en kent vele Facebook vrienden. De clips van de Buccaneers, meestal gemaakt door enthousiaste fans, zijn in totaliteit al ruim 100.000 keer bekeken. Onder de Buccaneers fans bevindt zich ook Pinkpopbaas Jan Smeets die de band zelfs op Radio 3FM promoot en op zijn jubileumfeestje uitnodigde om op te treden. HITS & MORE Het spreekt vanzelf dat Bloody Buccaneers alle grote Earring-hits speelt zoals “Twilight Zone”, “When The Lady Smiles” en natuurlijk millionseller “Radar Love”. Maar ook live-klassiekers als “Another 45 Miles”, “Back Home”, “Going To The Run” en “Long Blond Animal” staan op de playlist. Daarnaast verrast de band Earring fans door regelmatig wat minder voor de hand liggende albumtracks te spelen.

Hier kan je je ticket bestellen:

Bestel hier je tickets

Dit is een concert met enkel staanplaatsen.

Gegevens

Datum:
21 september
Tijd:
20:30 - 23:30
Kosten:
€19,50
Evenement Categorie: