Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NEIL DIAMOND & FRIENDS live voorstelling- Marcel Mulders

11 maart 2022: 20:00 - 23:30

€18,50

Lekker zingen en dansen! De Nederlandse Neil Diamond ( Marcel Mulders ) komt naar Hofdael met een speciale voorstelling over Neil Diamond en Neil’s muzikale helden. Tijdens zijn voorstelling blikt Marcel terug op het leven van Neil Diamond en vertelt over Neils fantastische carrière met leuke anekdotes . Ook ontvangt hij enkele (gast)zangeressen. In een intieme sfeer zoekt hij interactie met het publiek en zingt hij mooie liedjes en hits van zijn idool uit de jaren ’60 en ’70. Marcel begeleidt zichzelf op gitaar en met een orkestband. Er is ook aandacht voor liedjes van andere artiesten die een connectie hebben met Neil Diamond.

Geniet van een fantastische show met passie, emotie en mooie herinneringen , en muziek waar u zeker ook gezellig mag meezingen . Nummers als “Sweet Caroline”, “Red Red Wine”, “I Am…I Said”, “Ain’t no sunshine”, Can’t help falling in love… en vele andere hits passeren de revue.

Marcel sluit deze avond gezellig samen met u af op de dansvloer! Een gezellige 70s80s afterparty zodat de voetjes van de vloer kunnen.

Kaarten kosten 18,50 euro en kun je via onderstaande button bestellen.
Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
11 maart 2022
Tijd:
20:00 - 23:30
Kosten:
€18,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,