Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MatineeCafé De Klos

17 november 2020: 14:00 - 15:30

GRATIS
MatineeCafé afgelast

Op elke derde dinsdag van de maand om 14.00 uur is het MatineeCafé ‘De Klos’ in Centrum Hofdael.

Dinsdag 17 november is iedereen van harte welkom tijdens een onderhoudende middag met een praatje en een plaatje (óók live gezongen!). Deze keer verwelkomen wij Mark Jongen als onze speciale gast. Mark is de koster van de Brigidakerk in Geldrop. Wat doet zo iemand overdag? Veel uitvaarten, minder huwelijken en dopen! Is Mark somber over de toekomst van zijn kerk? Trouwens, wat zijn zijn hobbys? Presentator Eric Kolen is daarbij erg geïnteresseerd in de muziekkeuze van Mark, koster van dat indrukwekkende, monumentale gebouw van Geldrop!. Kom luisteren naar het verhaal en de muziek van de koster. Het belooft weer een erg leuke middag te worden!

MatineeCafé De Klos, een initiatief van Centrum Hofdael, in samenwerking van ‘Bureau Erasmus Cultuur & Communicatie, is een maandelijks terugkerend programma in Centrum Hofdael.

Iedereen is van harte welkom!

De toegang is gratis, maar reserveren van een plaatsje is noodzakelijk! Mocht de horeca weer open zijn, dan kun je gebruikmaken van de ‘Dinsdagdeal’. In combinatie met het MatineeCafé kun je dan om 12.30 uur aanschuiven bij het 3-gangen verrassingsmenu voor € 7,00!  Geef dit wel aan bij je reservering!

 

 

Wil je óók onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!

 

Gegevens

Datum:
17 november 2020
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
GRATIS
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,