Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Freedom Run – Liberty Loop 2023 “A Tribute to Joe Cattini”

17 september 2023: 10:30 - 13:00

€1,89

Op zondag 17 september vindt dit jaar de Freedom Run Liberty Loop plaats. Een recreatieve loop over vier afstanden en vernoemd naar onze bekende veteranen Ken, Denys, Bill, Joe en Armando. Om 10:30 uur zal bij de Weeffabriek in Geldrop het eerste startschot gelost worden voor de kinderloop (1/2 en 1 Mile), daarna volgen vanaf 11.00 uur de 10, 8 en 4 Miles.

Ook deze editie gaat een eerbetoon worden, maar nu speciaal aan de onlangs overleden Joe Cattini. ‘A tribute to Joe Cattini’ zal de titel dit jaar zijn. Als deelnemer aan de Liberty Loop Freedom Run treedt jij in de voetsporen van alle bevrijders, en speciaal in die van Joe Cattini.

Natuurlijk maakt de kidsrun weer onderdeel uit. Wat zou het geweldig zijn om vele kinderen, al dan niet vergezeld met een ouder, aan de start te mogen verwelkomen. Kinderen vanaf groep 3 van de basisschool kunnen gratis deelnemen. Het inschrijfgeld voor de volwassenen bedraagt slechts 1,89 (een bedrag dat refereert aan 18 september, Bevrijdingsdag) en dit jaar extra laag gehouden om vele lopers aan de start te krijgen. Zij kunnen door deel te nemen hun respect tonen aan dochter Francis, en mogelijk nog meer familieleden van Joe Cattini, die aanwezig zal zijn.

Inschrijven
De online inschrijving start op vrijdag 5 mei via www.inschrijven.nl. De inschrijving sluit op donderdag 14 september. Na-inschrijving op zondag 17 september is niet mogelijk. Het maximum aantal inschrijvingen is beperkt tot 500, dus wees er op tijd bij! Voor meer informatie ga naar www.freedomrun-libertyloop.nl

Gegevens

Datum:
17 september 2023
Tijd:
10:30 - 13:00
Kosten:
€1,89
Evenement Categorie: