Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jee & Vee

28 augustus 2020: 20:30 - 22:00

€ 17,50
Jee & Vee 28 september 2020

Liedjes die niet vergeten mogen worden.

Jee & Vee is een, inmiddels, zeer succesvol singer-songwriters duo. Zij zijn graag geziene gasten op talloze podia, wat blijkt uit de legio optredens in de afgelopen periode. Het duo Jee&Vee bestaat uit 2 gerenommeerde muzikanten die hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend hebben. In tegenstelling tot collega singer-songwriters, die veelal eigen werk presenteren, hebben zij er voor gekozen een programma te brengen met voornamelijk covers van roots en americana muziek van bekende en minder bekende blues, pop en singer-songwriters.

De keuze van de nummers onstaat aan de hand van het feit dat Jee&Vee vinden dat het nummers moeten zijn die gehoord dienen te blijven worden. Zij brengen deze liedjes op een geheel eigen en kenmerkende wijze. Daarbij worden hun optredens gelardeerd met leuke anekdotes, weetjes en verhalen omtrent de artiesten waarvan zij nummers in hun repertoire hebben opgenomen. Daarbij putten zij ook nog eens uit hun eigen, rijke geschiedenis omtrent ontmoetingen met een reeks van buitenlandse artiesten.

Je kunt tijdens hun optredens daarom nummers tegenkomen van de obscure rootsmuziek van b.v. Blaze Foley, Townes van Zandt, Rod mcKuen, Guy Clark, John Prine, Gene Clark, JW Roy, Stephen Bruton en vele anderen. Maar soms ook van een bekende artiest als bv. de Stones, Elvis, Creedance Clearwater Revival en The Eagles. De manier waarop zij hun muziek ten gehore brengen kun je daarom het best omschrijven als rootsmuziek met een randje.

In de foyer hebben we 30 zitplaatsen en op het terras 60 plaatsen. Vol = vol. Bij binnenkomst kan je aangeven of je graag in de foyer, dichtbij de band, of buiten op het terras plaats wilt nemen.

Tafeltjes kunnen gereserveerd worden voor 2 of 4 personen, inclusief een rijkelijk gevulde borrelplank en welkomstdrankjes. Onze borrelplank is uitgerust met o.a. kaas, brood, olijven, notenmix, rauwkost en nacho’s. Drankjes en overige borrelhapjes bezorgen we je graag aan tafel. We vragen je om zoveel mogelijk met pin te betalen.

We vragen je om zelf de volgende regels in acht te nemen:

  • Bij de ingang graag je handen desinfecteren en je gegevens noteren op de gastenregistratie-formulier. Volg de loop- en wachtroutes die op de vloer zijn aangegeven. Hoest in je ellenboog.
  • Heb je last van ziekteverschijnselen? Neem dan tijdig contact met ons op. Als wij bij aankomst twijfelen aan je gezondheidstoestand kunnen we je de toegang weigeren.
  • Wij begeleiden je naar je tafeltje. Graag je jas / tas meenemen naar je tafeltje
  • Indien je vooraf graag een hapje wilt eten, dan ben je natuurlijk ook al eerder welkom bij Centrum Hofdael. Wij zijn vanaf 08.00 uur in de ochtend al open. Graag bij je bezoek wel aangeven dat je ook na 20.30 uur nog blijft, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat je meteen op de juiste plek zit. Wij serveren o.a. zelfgemaakte soep, een maaltijdplank en tosti’s voor de echte trek.
  • Tafeltje voor 2 personen, inclusief een borrelplank en 2 welkomstdrankjes € 17,50 (€ 8,75 p.p.)
Reserveer je tickets!

 

 

 

Gegevens

Datum:
28 augustus 2020
Tijd:
20:30 - 22:00
Kosten:
€ 17,50

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps