Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmavond Jeanne du Barry

27 oktober 2023: 20:00 - 22:00

€7

Een fijne vrijdagavond filmavond bij de Weeffabriek. Aanvang van de film is om 20.00 uur in de kleine zaal. Tickets zijn € 7,00. Er is geen pauze tijdens de film tenzij de film langer dan 105 minuten duurt. Voor en na de film kan je genieten van een drankje en een hapje in het Weefcafé. In de filmzaal mag je je gekochte drinken en ook eten meenemen. Als je een half uur voor aanvang een borrelgarnituur of bitterballen bestelt, kan je deze tijdens de film lekker opeten.

In de even weken is het mogelijk om vooraf aan de film gebruik te maken van een warm diner buffet. Een combi-ticket voor de film en het buffet bedraagt € 19,50. Een ticket hiervoor kan tot twee dagen voor aanvang van de film worden gekocht via onderstaande link. Het diner is vanaf 18.00 uur beschikbaar.

Filmtitel deze vrijdagavond:

Jeanny du Barry

Geregisseerd door: Maïwenn
Met onder meer: Johnny Depp, Maïwenn en Melvil Popaud
IMDb beoordeling: 6,8
Gesproken taal: Frans
Releasedatum: 14 september 2023

Over de film:

Jeanne Bécu groeit in de achttiende eeuw op in armoede als een buitenechtelijke dochter van een kleermaakster. Mede door haar honger naar cultuur en met behulp van haar intelligentie weet ze hogerop de sociale ladder te klimmen. Ze wordt uiteindelijk een van de minnaressen van Lodewijk XV die dankzij haar zijn levenslust hervindt. Het is een relatie vol liefde en tegen alle gevoel van fatsoen in trekt Jeanne bij hem in. Haar aanwezigheid in Versailles veroorzaakt grote ophef bij het Hof.

Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
27 oktober 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€7
Evenement Categorie: