Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Centrum Hofdael. Theater Kulis met Toros Canavari. UITVERKOCHT!

1 maart 2020: 14:00 - 16:30

entree € 12,50
Theater Kulis, UITVERKOCHT!

DE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT!

Voertaal van de voorstelling is Turks.
“Toros Canavarı”, oftewel het indrukwekkende monster is een verhaal geschreven in 1953 en staat bekend als het eerste toneelstuk van de bekende schrijver Aziz Nesin.

Nuri Sayaner is een gepensioneerde ambtenaar die al achttien jaar met zijn vrouw Mihriban, zoon Metin en dochter Gülay, als huurder woont in het huis van de rijke Ziya Çalakçı. Ziya Çalakçı wil dat de familie Sayaner zijn huis verlaat en doet er alles aan om hen zo ver te krijgen. De familie heeft inmiddels diverse rechtzaken tegen de eigenaar gewonnen. Dit keer heeft Ziya Çalakçı andere plannen. Hij zorgt ervoor dat de familie vanzelf het huis uitvluchten door de bovenwoning te verhuren aan mensen die dagelijks geluidsoverlast veroorzaken en de benedenwoning aan de geruchte bullebak Duman Osman.

Het gebouw is een ware gekkenhuis geworden, waar de familie Sayaner door zowel de eigenaar als de buren worden geïntimideerd om uit de woning te vertrekken. Vanwege de wintermaanden is het voor het gezin een onmogelijke zaak om op korte termijn een nieuwe woning te vinden, waardoor ze geen andere mogelijkheid zien dan de situatie te accepteren.

Uiteindelijk wordt de overlast dermate groot dat de familie Sayaner de man des huizes op pad stuurt naar de politie om een aangifte te doen. Het moment dat Nuri Sayaner het politiebureau betreed is echter het moment dat alles in het leven van de familie Sayaner veranderd.

Gegevens

Datum:
1 maart 2020
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
entree € 12,50
Evenement Categorie:

Organisator

Theater Kulis

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps