Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondje Doe Maar

15 maart: 21:00 - 23:30

€16,50

Let op! In ons programmaboekje staat dat Rondje Doe Maar optreedt op een woensdag. Dit moet zijn VRIJDAG 15 maart (de datum is wel correct). Onze excuses voor een eventuele verwarring. 

Rondje Doe Maar is de allerbeste ‘Doe Maar Tributeband van Nederland! Zes topmuzikanten zorgen voor een spetterend feest en een onvergetelijke avond met hits als ‘Is dit Alles’, ’32 jaar’ ‘Belle Helene’, ‘smoorverliefd’ en ‘de Bom’.

Even weer helemaal terug in de jaren ’80! De ultieme Doe Maar ervaring!
De hit trein van Rondje Doe Maar dendert retestrak door alle grote hits van Doe Maar. Deze hits behoeven geen introductie meer. Iedereen kent ze! Doe Maar behoort tot één van de meest succesvolle Nederpopbands van Nederland. Nog dagelijks worden hun hits grijsgedraaid bij vele radiostations. Mis deze ultieme Doe Maar ervaring niet.

De bandleden hebben hun sporen verdiend in o.a. De Vrienden van Amstel Live band en Guido’s Orchestra met Lionel Richie, Diana Ross, Doe Maar en Simply Red.

De band kan op allerlei podia en in alle formats uit de voeten.
Kijk op http://rondjedoemaar.nl/
Live demo: https://www.youtube.com/watch?v=mxJ-sJPdChk

Enkele quotes uit het publiek: “Ik zong ze allemaal mee”, “Wat een geweldige band zijn jullie!”, “Ik sloot mijn ogen en was weer even helemaal terug in de tijd” en “Die glimlach krijg ik niet meer van m’n gezicht!”

Kaarten kun je via onderstaande button bestellen.

Bestel hier je tickets

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
21:00 - 23:30
Kosten:
€16,50
Evenement Categorie: