Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rondje Doe Maar

31 maart 2023: 21:00 - 23:30

€15

Rondje Doe Maar is de allerbeste ‘Doe Maar Tributeband van Nederland! Zes
topmuzikanten zorgen voor een spetterend feest en een onvergetelijke avond met hits als ‘Is dit Alles’, ’32 jaar’ ‘Belle Helene’, ‘smoorverliefd’ en ‘de Bom’.

Even weer helemaal terug in de jaren ’80! De ultieme Doe Maar ervaring!
De hit trein van Rondje Doe Maar dendert retestrak door alle grote hits van Doe Maar. Deze hits behoeven geen introductie meer. Iedereen kent ze! Doe Maar behoort tot één van de meest succesvolle Nederpopbands van Nederland. Nog dagelijks worden hun hits grijsgedraaid bij vele radiostations. Mis deze ultieme Doe Maar ervaring niet.

De bandleden hebben hun sporen verdiend in o.a. De Vrienden van Amstel Live band en Guido’s Orchestra met Lionel Richie, Diana Ross, Doe Maar en Simply Red.

RONDJE DOE MAAR is voor een zeer aantrekkelijke prijs te boeken voor de grotere en kleinere festivals, poppodia, feesttenten, maar ook in schouwburgen, theaters en culturele centra.

De band kan op allerlei podia en in alle formats uit de voeten.
Kijk op http://rondjedoemaar.nl/
Live demo: https://www.youtube.com/watch?v=mxJ-sJPdChk

Enkele quotes uit het publiek: “Ik zong ze allemaal mee”, “Wat een geweldige band zijn jullie!”, “Ik sloot mijn ogen en was weer even helemaal terug in de tijd” en “Die glimlach krijg ik niet meer van m’n gezicht!”

Gegevens

Datum:
31 maart 2023
Tijd:
21:00 - 23:30
Kosten:
€15
Evenement Categorie: