Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winter Wonderland 2022

23 december 2022: 16:00 - 23:30

Gratis
De afgelopen dagen heeft iedereen al kunnen zien dat het plein voor de Weeffabriek omgetoverd is tot een sfeervol ingericht plein in Kerstsfeer. De schoorsteen is groen gekleurd en af en toe komt er rook uit, en overal op het plein is er licht. Zo hangt er op het terras van de Weeffabriek een enorme kroonluchter met duizenden warme lichtjes en staan er heel veel verlichte kerstbomen.
Op vrijdag 23 december zal de Kerstsfeer op het plein tot een hoogtepunt komen met tal van activiteiten voor iedereen, jong en oud, compleet met vuurkorven en een houten chalet van waaruit warme chocolademelk en glühwein verkocht zal worden.
Vanaf 16:00 uur begint de kinderknutselmiddag, waar kinderen onder het genot van een frisdrank en wat snoep in de foyer een eigen wenskerstbal maken, waarna deze in een boom op het terras kan worden gehangen.
Om 19:00 uur begint het avondprogramma met bekende Eindhovenaar Terence van Lange, een storyteller die satirische kerstverhalen vertelt tussen de vuurkorven en met muziek.
Na de verhalen van Terence barst het feest los met goochelaar Zippo Guo die een mix brengt van theater, dans en magie. Hij won vele prijzen in heel Europa en trad overal al op. Ook de Eindhovense Michelle Verhoek betreedt het podium met hoelahoeps. En dat doet ze niet zomaar. Dit wordt een weergaloze show met dans, muziek, licht en een flinke dosis verbazing bij het publiek. Ze heeft haar kunsten eerder tijdens GLOW Eindhoven laten zien.
Naast een goochelaar en een dame met hoelahoeps komt er ook een breakdancende acrobaat: Bboy Jan. De mensen die eerder dit jaar bij het Sportgala waren weten hoe bijzonder de act van deze circusartiest is. Hij zal enorme hoogten bereiken door het stapelen van stoeltjes.
En dan om 21:00 uur zal de Weeffabriek omgetoverd worden tot een danszaal en zal DJ Cutnice draaien op de Winter Wonderlands Funk and Soul Party. Deze Dit feest is gratis en zal duren tot 1 uur.
In de dagen voor dit mooie evenement worden er consumptiesterren uitgedeeld voor een gratis drankje.
Extra informatie:
Deze avond wordt georganiseerd door Stichting The Works, een nieuwe stichting in Geldrop-Mierlo die zich bezig houdt met het organiseren van culturele evenementen met de focus op inclusiviteit, diversiteit en talentontwikkeling. Leanne Carlisle is het creatieve brein. Rob van Otterdijk, Miranda Verdouw en Ronald Pelgrim vormen het bestuur van deze Stichting.

Gegevens

Datum:
23 december 2022
Tijd:
16:00 - 23:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , ,