Centrum Hofdael

Wolkamer

Deze grote ruimte is gelegen op de eerste verdieping en is goed bereikbaar met de trap of lift. De ramen bieden uitzicht op de Kleine Dommel en het omringende groen.

Capaciteit
De ruimte is 9.30 x 6.30 meter groot. De tafels staan standaard in een U-vorm opgesteld en bieden plaats aan maximaal 30 personen (14 personen op 1,5 meter afstand).

Aan de muur hangen een groot digitaal tv-scherm (75inch / 1.95m breed) én een uittrekbaar scherm t.b.v. een beamer. Aansluitingen voor de diverse typen laptops zijn aanwezig. Er staat standaard een verrijdbaar whiteboard. Het is mogelijk om een verrijdbaar flipover-bord met papier of beamer extra te huren.

Binnen Centrum Hofdael maken we gebruik van open Wifi.

Bij de reservering van deze ruimte kunt u kiezen uit een koffie- of drankenarrangementen en diverse lekkernijen. Ook is het mogelijk om een ontbijt, lunch, diner en/of borrel te bestellen. 
De bar is altijd open voor een hapje en een drankje in ons foyercafé of op het terras.

In Centrum Hofdael is een luchtzuiveringssysteem geïnstalleerd waarbij schone lucht van buiten boven in het gebouw wordt gefilterd door een luchtbehandelingssysteem. Deze lucht wordt daarna aan de raamzijde in de lokalen naar binnen geblazen en via de verlichtingssystemen weer afgevoerd naar buiten toe. De in- en uitgaande luchtstromen zijn gescheiden. Alleen indien ramen en deuren gesloten zijn, werkt ons systeem optimaal.

De verhuurprijs van deze ruimte bedraagt € 93,50 per dagdeel. Een dagdeel is van 08.00 – 12.30 u /13.00 – 17.30 u / 18.00 – 22.00 u.

Optionele kosten ruimtes:

  • Gebruik presentatiescherm vergaderruimte € 11,-.
  • Huur flipover met papier € 5,50.
  • Extra inzet horecapersoneel € 44,- per uur.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Algemene voorwaarden: Voor de huur van onze ruimtes maken we gebruik van algemene voorwaarden. Download hier.