Werk voor een bevlogen en inspirerende manager m/v

One After 909
Heerlijk BeatleMania weekend in Centrum Hofdael
28 oktober 2019
KiKa Kinderenkankervrij
Charity Party levert € 1775,50 op voor KiKa
8 december 2019

We hebben werk voor een bevlogen en inspirerende manager m/v, die zich met relevante ervaring en enthousiasme inzet voor de doorontwikkeling van Centrum Hofdael.

Centrum Hofdael is hét centrum in Geldrop voor sociale, maatschappelijke en culturele activiteiten. Activiteiten waar mensen werken, van leren en over discussiëren. Centrum Hofdael ontvangt wekelijks zo’n 2.000 gasten die ruimte en begeleiding krijgen om vaardigheden tot leven te brengen, zich eigen te maken en ervan te genieten.

Sociaal Maatschappelijk Cultureel Centrum Hofdael is ontstaan in 2000/2001. De voormalige weverij en textielfabriek werden omgevormd tot een sociaal-cultureel centrum en het weverijmuseum. Doelstelling was en is een bruisend sociaal-cultureel hart van Geldrop-Mierlo te zijn, waarbij “verbinding, laagdrempeligheid en een sfeervolle ontmoetingsplek” de sleutelwoorden zijn.

Centrum Hofdael kent veel gebruikers, waaronder een tiental vaste huurders en richt zich op het verder vinden en binden van een ruime verzameling van gebruikers, huurders, vrijwilligers en gasten. Een brede aanpak: creatief, open, ontvankelijk voor ideeën, gericht op samenwerking, uitnodigend, verbindend.

Manager (m/v)

Een bevlogen en inspirerende manager, die zich met relevante ervaring en enthousiasme inzet voor de doorontwikkeling van Centrum Hofdael.

De nieuwe manager van Centrum Hofdael krijgt een eindverantwoordelijke positie in een relatief klein collegiaal team. Naast een solide exploitatie van Centrum Hofdael krijg je de specifieke opdracht Centrum Hofdael te doen groeien: een aantrekkelijke programmering, het aantrekken van huurders en gebruikers. Je bent eindverantwoordelijk voor de exploitatie en aanspreekpunt voor het bestuur, de gemeente, huurders, gebruikers, externe partijen, evenementenorganisaties, artiesten en gezelschappen, etc. Je draagt zorg voor beheer en onderhoud van het gebouw, aankomende verbouwingen, veiligheid en techniek, etc.

Als manager van Centrum Hofdael ben je ondernemend, je begeeft je in netwerken, lobbyt en promoot Centrum Hofdael in allerlei relevante kringen. Je hebt voeling met de samenleving en de behoeften die hier leven. Je bent letterlijk en figuurlijk een bouwer. Iemand die energie krijgt van de vele verschillende contacten. Iemand die enthousiasmeert en stimuleert, mensen in de samenleving inspireert en samenbrengt. Je bent de gastheer, de spin in het web, je houdt alle bordjes in de lucht. Voor deze dynamische positie is HBO+ werk- en denkniveau en ruime relevante ervaring onontbeerlijk. Op termijn ben je ook verantwoordelijk voor de horeca BV die onder de Stichting valt.

Steven Wijnheijmer

Informeren en solliciteren; uiterlijk 1 december

Stichting Centrum Hofdael heeft GITP gevraagd de werving en selectie van de nieuwe manager te begeleiden. Je sollicitatie met cv en motivatie kun je uiterlijk 1 december a.s. via www.gitp.nl/executive-search-vacatures richten aan Steven Wijnheijmer, senior consultant Executive Search. Ook kun je hem bellen voor meer informatie via 030-2040851.

Info en sollicitatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.