Centrum Hofdael

Weefcafé

Het Weefcafé is een gezellige ruimte met verschillende zitjes, een fijne lange tafel waar je bij anderen aan kan schuiven of waar je met een grotere groep kunt gaan zitten. Buiten is een fijn groot, gedeeltelijk overdekt terras dat uitkijkt over plein De Bleek.

Je kunt hier lekker een kop koffie of thee of iets anders te drinken nemen. Er is elke dag vers gebakken cake. Ook voor of na een optreden of een andere activiteit, is dit een fijne plek om wat te eten of te drinken. Twee keer per week wordt hier een lunch verzorgd voor € 7,50 per persoon. 

In het Weefcafé kun je ook flexwerken. We hebben een speciaal koffie-arrangement waarmee je een dagdeel voor een bepaald bedrag onbeperkt koffie of thee krijgt.

Capaciteit
De ruimte is 99 m2 groot.

In het Weefcafé is een bar met keuken van waaruit ons horecateam je voorziet van een hapje en een drankje. 

Aan het Weefcafé grenst de Grote Spoel. Met grote schuifdeuren kan deze grote zaal een open verbinding vormen met het Weefcafé. Aan de andere kant grenst het Weefcafé en heeft met twee grote deuren toegang tot ons grote gedeeltelijk overdekte terras. Boven de bar bevindt zich de Bovendraad, een groot balkon waar je fijn kunt flexwerken of met iemand een gesprek voeren met uitzicht over het Weefcafé.

 

Binnen Centrum Hofdael maken we gebruik van open Wifi.

In Centrum Hofdael is een luchtzuiveringssysteem geïnstalleerd waarbij schone lucht van buiten boven in het gebouw wordt gefilterd door een luchtbehandelingssysteem. Deze lucht wordt daarna aan de raamzijde in de lokalen naar binnen geblazen en via de verlichtingssystemen weer afgevoerd naar buiten toe. De in- en uitgaande luchtstromen zijn gescheiden. Alleen indien ramen en deuren gesloten zijn, werkt ons systeem optimaal.

Bij de reservering van deze ruimte kunt u kiezen uit een koffie- of drankenarrangementen en diverse lekkernijen. Ook is het mogelijk om een ontbijt, lunch, diner en/of borrel te bestellen. 
De bar is altijd open voor een hapje en een drankje in ons foyercafé of op het terras.

De verhuurprijs van deze ruimte bedraagt € 125,- per dagdeel op maandag / dinsdag / woensdag. De prijs per dagdeel is € 175,- op alle andere dagen. Een dagdeel is van 08.00 – 12.30 u /13.00 – 17.30 u / 18.00 – 22.00 u.

Optionele kosten ruimtes:

  • Inrichten en opruimen grote of kleine zaal € 30,-.
  • Huur beamer grote of kleine zaal € 35,- per dagdeel.
  • Huur flipover met papier € 5,-.
  • Inhuur technicus licht & geluid € 32,50 per uur.
  • Horecapersoneel buiten openingstijden € 32,50 per uur.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Algemene voorwaarden: Voor de huur van onze ruimtes maken we gebruik van algemene voorwaarden. Download hier.