In Centrum Hofdael kun je ruimte huren!

Van flexplek tot vergaderruimte. Wij verhuren ruimtes voor verschillende doeleinden. Van een dagdeel tot een jaar tegen aantrekkelijke prijzen. Wist je trouwens dat ons centrum beschikt over mooie yogaruimtes en een prachtige kookstudio? We verzorgen lunches en koffie-arrangementen. Wil je na je presentatie of vergadering nog naborrelen in het Hofcafé of op ons terras? Ook dan ben je in ons centrum aan het juiste adres. Heb je speciale wensen, laat het ons weten, we máken graag maatwerk!

Wil je een vergadering organiseren, een presentatie houden of een workshop of opleiding geven? Dan kun je uitstekend bij ons terecht voor het per dagdeel huren van een ruimte die voldoet aan je wensen. We zorgen ook voor alle catering. Er zijn veel mogelijkheden!

Momenteel zijn alle vaste ruimtes verhuurd. Wil je graag op een wachtlijst komen te staan, laat het ons weten. We verhuren bij voorkeur aan bedrijven die actief zijn op het gebied van creativiteit, gezondheid en-of educatie.

Klik hier voor meer informatie.

 

Grote zaal

Grote zaal

Grote industrieel ogende zaal met in hoogte verstelbaar podium. Ideaal voor optredens, presentaties en lezingen.  Normaal heeft deze zaal ruimte voor 180 zitplaatsen en 400 staanplaatsen.

 

Vergaderlokaal

Ons centrum beschikt over diverse grotere en kleinere vergader- en leslokalen. Geschikt voor groepen tussen de 10 en 30 personen die willen vergaderen, brainstormen of opgeleid willen worden. 

Kleine zaal

Onze kleine zaal heeft een uitstekende akoestiek en is recent helemaal opgeknapt met een groot scherm en podium. De zaal is 8 x 15 meter groot en biedt ruimte aan ongeveer 80 zitplaatsen. 

Kookstudio

Kookstudio Centrum Hofdael

De kookstudio is een droomkeuken voor wie in groepsverband wil koken of een kookworkshop wil geven. Alles is aanwezig. Vier professionele DUBBELE kookeilanden en alle gereedschap om met 8 personen culinair aan de slag te gaan!

Expositieruimte

Expositieruimte te huur

Ben je amateur kunstenaar en vind je het leuk je werk GRATIS te exposeren? Reserveer een maand expositierumte bij ons. Wij zetten jouw werk vervolgens nog extra ‘in the spotlight’ via onze social media kanalen en op onze website!

Yogaruimte

De yoga- of theaterruimte is een heerlijk rustige en royale ruimte die zich uitstekend leent om cursussen/workshops in te organiseren waarbij geen meubilair gebruikt wordt. De mooie lichtinval maakt dat deze ruimte warm ‘voelt’.

Foyer

Centrum Hofdael Foyer

De foyer kan in overleg gehuurd worden om bijvoorbeeld na een presentatie met je eigen gasten na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Laat ons je wensen weten en we maken graag een mooie Hofdeal voor je!

Iedereen is bij ons welkom om gratis te gaan zitten werken. Dit kan in het Hofcafé, op het terras, op het balkon of op één van de banken in het gebouw. Dus zoek een plekje of huur een stekkie

Hofdeal