Voldoende belangstelling eerste ‘OOK Begeleiding’ kooksessie

ZomerAvondBuitenFilm
Meer dan 300 bezoekers op de eerste ZomerAvondBuitenFilmavond
24 juli 2017
Volle bak
En weer volle bak!
6 augustus 2017

Het was natuurlijk spannend, die eerste keer. Zouden er mensen op het kookevenement van de ‘Stichting OOK Begeleiding’ afkomen? Gelukkig was er voldoende belangstelling en vol enthousiasme ging de groep aan de slag. De boodschappen werden gisteren en vandaag gedaan en al vroeg waren de koks in de weer om alles voor te bereiden. En om 12:30 uur kon men aan tafel.

(K)ookprinsen en -prinsessen zetten beste beentje voor

Vanaf vrijdag 4 augustus serveren elke vrijdagmiddag tussen 12:30 en 13:30 uur (binnenlopen vanaf 12:15 uur) cliënten van Stichting OOK Begeleiding een zelf bereide heerlijke warme maaltijd. Drie gangen tegen een kleine bijdrage van € 5,– . De cliënten stellen het menu samen, doen de inkopen en bereiden de maaltijd. Ze dekken de tafel, heten je als gastheer/gastdame welkom en serveren de maaltijd uit!

16 gasten is het maximum

De capaciteit voor het bereiden en uitserveren van de maaltijden is maximaal 16 gasten. Dus vol=vol. Welkom is iedereen die graag tussen de middag warm wil eten en het leuk vindt bij de groep van 16 aan te sluiten. Dus voor jong en oud, gepensioneerd of werkende, scholieren en iedereen die het leuk vindt om samen met anderen te eten en anderen te ontmoeten en leren kennen.

Aanmelden/reserveren gewenst

Aanmelden/reserveren voor de maaltijd op vrijdagmiddag: uiterlijk op donderdagen vóór 12:00 uur daaraan voorafgaand. Telefonisch: 040 285 78 68. Stichting OOK Begeleiding is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur. Mailen kan ook naar: info@ookbegeleiding.nl
Stichting OOK Begeleiding

Over Stichting OOK Begeleiding

Stichting OOK Begeleiding is het autisme-centrum van Geldrop e.o. Stichting OOK Begeleiding is gespecialiseerd in autisme, hoogbegaafdheid en combinaties hiervan. Wij bieden o.a. groeps- en individuele begeleiding, particulier of via PGB/ZIN. Stichting OOK Begeleiding is een kleinschalige, onafhankelijke en flexibele organisatie, waar de cliënt centraal staat.

1 Comment

  1. Harald van Haaren schreef:

    Ik had het genoegen om aan de “primeur” maaltijd deel te nemen; gemaakt door de cliënten van Stichting OOK in Centrum Hofdael.
    Het eten was lekker, vers bereid, ruim voldoende en het was ook nog eens héél gezellig om tussen de middag met z’n allen een 3 gangen warme maaltijd te gebruiken in Centrum Hofdael.
    Complimenten aan de K’OOK Prinsen en Prinsessen van Stichting OOK : in alle opzichten een goed initiatief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.