Centrum Hofdael

Vlaskamer

Deze middelgrote ruimte is gelegen op de tweede verdieping en is goed bereikbaar met de trap of lift. De ramen bieden uitzicht op de Kleine Dommel en het omringende groen.

Capaciteit
De ruimte is 5.60 x 6.30 meter groot. De tafels staan standaard in een U-vorm opgesteld en bieden plaats aan maximaal 20 personen (10 personen op 1,5 meter afstand).

Aan de muur hangen een whiteboard en een digitaal presentatiescherm. Het is mogelijk om een verrijdbaar flipover-bord met papier of beamer extra te huren. Binnen Centrum Hofdael maken we gebruik van open Wifi.

Bij de reservering van deze ruimte kunt u kiezen uit een koffie- of drankenarrangementen en diverse lekkernijen. Ook is het mogelijk om een ontbijt, lunch, diner en/of borrel te bestellen. 
De bar is altijd open voor een hapje en een drankje in ons foyercafé of op het terras.

In Centrum Hofdael is een luchtzuiveringssysteem geïnstalleerd waarbij schone lucht van buiten boven in het gebouw wordt gefilterd door een luchtbehandelingssysteem. Deze lucht wordt daarna aan de raamzijde in de lokalen naar binnen geblazen en via de verlichtingssystemen weer afgevoerd naar buiten toe. De in- en uitgaande luchtstromen zijn gescheiden. Alleen indien ramen en deuren gesloten zijn, werkt ons systeem optimaal.

De verhuurprijs van deze ruimte bedraagt € 77,- per dagdeel. Een dagdeel is van 08.00 – 12.30 u /13.00 – 17.30 u / 18.00 – 22.00 u.

Optionele kosten ruimtes:

  • Huur presentatiescherm vergaderruimte € 11,-.
  • Huur flipover met papier € 5,50.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Algemene voorwaarden: Voor de huur van onze ruimtes maken we gebruik van algemene voorwaarden. Download hier.