Centrum Hofdael

Viscosekamer

Deze middelgrote ruimte is gelegen op de eerste verdieping en is goed bereikbaar met de trap of lift. De ramen bieden uitzicht op de gangen van Centrum Hofdael; er is geen raam naar buiten toe.

Capaciteit
De ruimte is 4.20 x 6.30 meter groot. De tafels staan standaard in een blok-vorm opgesteld en bieden plaats aan maximaal 14 personen (6 personen op 1,5 meter afstand). In de ruimte is een klein keukentje met water aanwezig.

Aan de muur hangen een groot whiteboard van 2.00 meter breed en een uittrekbaar scherm ten behoeve van een beamer. Het is mogelijk om een verrijdbaar flipover-bord of beamer extra te huren. Binnen Centrum Hofdael maken we gebruik van open Wifi.

Bij de reservering van deze ruimte kunt u kiezen uit een koffie- of drankenarrangementen en diverse lekkernijen. Ook is het mogelijk om een ontbijt, lunch, diner en/of borrel te bestellen. 
De bar is altijd open voor een hapje en een drankje in ons foyercafé of op het terras.

In Centrum Hofdael is een luchtzuiveringssysteem geïnstalleerd waarbij schone lucht van buiten boven in het gebouw wordt gefilterd door een luchtbehandelingssysteem. Deze lucht wordt daarna aan de raamzijde in de lokalen naar binnen geblazen en via de verlichtingssystemen weer afgevoerd naar buiten toe. De in- en uitgaande luchtstromen zijn gescheiden. Alleen indien ramen en deuren gesloten zijn, werkt ons systeem optimaal.

De verhuurprijs van deze ruimte bedraagt € 77,- per dagdeel. Een dagdeel is van 08.00 – 12.30 u /13.00 – 17.30 u / 18.00 – 22.00 u.

Optionele kosten ruimtes:

  • Huur beamer vergaderruimte € 11,-.
  • Huur flipover inclusief papier € 5,50.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Algemene voorwaarden: Voor de huur van onze ruimtes maken we gebruik van algemene voorwaarden. Download hier.