Twee keer volle bak met ToeAc. Project KunstKwartier

De Potvis-homepage
Volle zaal voor theatergroep ‘Afrit 34’ met ‘De Potvis’
9 april 2017
Burendag. Gezellige happening
16 april 2017

KunstKwartier presenteerde op maandag 10 april in de theaterzaal van Centrum Hofdael voor een tweetal basisonderwijs scholen in Geldrop het virtuoze accordeon duo ToeAc. Voor deze gelegenheid brachten zij het theaterprogramma

‘Fairly Tales’ Kinderconcert

Het muzikale verhaal gaat over twee aan gamen-verslaafde meiden die worden opgeschrikt door een figuur dat plots uit de telefoon opduikt. De figuur is gevlucht uit zijn sprookje want het is een totale chaos daar.
De vogels zijn Angry Birds geworden, de grote boze wolf heeft de kleine zeemeermin te pakken en doornroosje is gewekt door het lawaai van Ninja Fruit.
De beer is de enige die uit de telefoon heeft kunnen ontsnappen en wil de sprookjes redden voordat alles en iedereen in een spelletje zit. En de enigen die dat kunnen, zijn Pieternel & Renée, omdat zij jong zijn en niét verslaafd aan gamen.
Het Duo ToeAc speelt tijdens de voorstelling composities van o.a. Grieg, Ravel, Tchaikovsky en Wammes. Het programma is mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten, BNG Cultuurfonds en Janivo Stichting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.