Twee keer volle bak bij Stars on Stage en Ensembles KunstKwartier

Frederic Voorn
Indrukwekkend werk van Frederic Voorn op Podium Hofdael
11 februari 2019
Passio concert
Passio. Stemmig concert in de Passietijd
10 april 2019

Stars on Stage

Een volle zaal met muziekliefhebbers was zaterdagavond 23 maart getuige van de show “Stars on Stage” van de Stichting Au3Smits Music. Audrey Smits en Rita van de Werf beten zelf het spits af in de theaterzaal van Centrum Hofdael. Een mooi begin van de show die in drie maanden tijd door de dames op de planken is gezet. De rest van de avond werd ingevuld door hun 16 pupillen die na een auditie waren uitverkoren en op zijn minst verdienstelijk en soms een top optreden gaven.

Samen naar een hoger niveau

Het doel van de show, talenten samenbrengen en naar een hoger niveau tillen, lijkt gelukt. De show ontroerde, had humor en was gevarieerd, een potpourri van rap, Hollandse liedjes, hard rock, ballads en blues. Wat opviel was het lef en het gemak waarmee de artiesten op het podium stonden en contact maakten met het publiek. De artiesten waren erg enthousiast, vooral ook omdat ze nu voor een volle zaal en op een echt podium stonden. Na de show kregen de artiesten dan ook een staande ovatie.

Ensembles van KunstKwartier

Op de zondagmorgen erna (24 maart) was het podium voor leerlingen van KunstKwartier. Voor een overvolle foyer presenteerden vier ensembles en een solist een gevarieerd en bijzonder aangenaam klassiek koffieconcert. Ook voor deze gezelschappen was een openbaar optreden een fantastische ervaring.

Podium Hofdael

In onze serie ‘Podium Hofdael’, dat maandelijks in Centrum Hofdael staat geprogrammeerd, bieden we een solist(e), een ensemble of een orkest de gelegenheid ons podium te betreden om hun passie voor muziek met publiek te delen. Het podium van Centrum Hofdael is groot genoeg voor kleine en grotere gezelschappen die we van tijd tot tijd willen uitnodigen.

Op zondag 7 april is het podium voor Blokfluitensemble FEW en sopraan Susan Jonkers met het programma Passio. 15:00 – 17:00 uur. Entree incl.consumptie: € 15,50

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.