Centrum Hofdael

Schietspoel

Deze kleine zaal is gelegen in de kelder en is voor minder valide bezoekers goed bereikbaar middels een lift. In de ruimte zijn 40 stoelen en 25 kleine tafeltjes opgestapeld op een kar aanwezig. Er hangt een groot digitaal scherm en er staat een verrijdbaar whiteboard. De ruimte kan helemaal naar eigen wens worden ingericht.

Capaciteit
De ruimte is 55 m2 groot.

Het is mogelijk om een verrijdbaar flipover-bord met papier extra te huren. Binnen Centrum Hofdael maken we gebruik van open Wifi.

Bij de reservering van deze ruimte kunt u kiezen uit een koffie- of drankenarrangementen en diverse lekkernijen. Ook is het mogelijk om een ontbijt, lunch, diner en/of borrel te bestellen. 
De bar is altijd open voor een hapje en een drankje in ons foyercafé of op het terras.

In Centrum Hofdael is een luchtzuiveringssysteem geïnstalleerd waarbij schone lucht van buiten boven in het gebouw wordt gefilterd door een luchtbehandelingssysteem. Deze lucht wordt daarna aan de raamzijde in de lokalen naar binnen geblazen en via de verlichtingssystemen weer afgevoerd naar buiten toe. De in- en uitgaande luchtstromen zijn gescheiden. Alleen indien ramen en deuren gesloten zijn, werkt ons systeem optimaal.

De verhuurprijs van deze ruimte bedraagt € 85,- per dagdeel. Een dagdeel is van 08.00 – 12.30 u /13.00 – 17.30 u / 18.00 – 22.00 u.

Optionele kosten ruimtes:

  • Inrichten en opruimen zaal € 45,-.
  • Huur beamer € 40,- per dagdeel.
  • Huur flipover met papier € 10,-.
  • Inzet technicus licht & geluid € 40,- per uur.
  • Extra inzet horecapersoneel € 40,- per uur.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Algemene voorwaarden: Voor de huur van onze ruimtes maken we gebruik van algemene voorwaarden. Download hier.