Muziekbingo

Blok 14 DECEMBER 19.00 uur alvast in je agenda! De enige echte MUZIEKBINGO
voor jong & oud!

Ga samen met je vrienden/familie voor de buis/laptop zitten, borrelplankje erbij, goede fles wijn/cola en tune in op www.kommusradio.nl. De bingo start om 19.00 uur, dus zorg dat je klaar zit!!!

Oude gouden zoals ABBA, QUEEN en Grease zullen voorbij komen, maar ook hitjes van Snelle, Lil Kleine en Bizzey zullen door de radio galmen. Aan jullie thuis om het nummer + de artiest te herkennen en aan te kruisen op je eigen bingokaart!

  • Er worden verschillende nummers afgespeeld. Op je kaart staan vakjes met nummers + de bijbehorende artiest. Herken je een nummer en staat hij op je bingokaart? Dan kan je hem aankruisen. Er worden diverse rondes gespeeld voor een enkele rij, voor twee rijen en voor een volle kaart.

BINGO???

Stuur zo snel als je kunt een foto van je bingokaart naar het nummer van de studio van Kommus: 06-51656218. De eerste app die binnenkomt, wordt als eerste gecontroleerd en valt bij een goede bingo in de prijzen.

WAT KUN JE WINNEN?

De hoofdprijs is een JBL-box! En dan zijn er ook nog meerdere kerstpakketten en filmtickets te winnen, dus zet hem op!! 

HOE KUN JE MEEDOEN?

Een bingokaart kost € 3,50. 1 ticket is dus 1 bingokaart.

Bij de aankoop van het ticket moet je je gegevens invullen waaronder je emailadres. Als je betaald hebt krijg je een bevestigingsmail toegestuurd.

LET OP!!! JE KUNT KAARTEN KOPEN TOT 14 december 12:00 uur.

Na 12 uur worden de bingokaarten naar alle deelnemers gestuurd via de mail. Deze kan je uitprinten. Je mag natuurlijk ook meerdere kaarten kopen! Graag zelfs, want de opbrengst van de bingo gaat naar het goede doel van de Wollige Winterweken.

 

Heb je nog vragen? Mail naar infogemie@gmail.com en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.