Mei’se Mert 2018. Gezellige drukte bij Podium Hofdael

And the Oscar goes to...Philips
Philips DP-70 projector in tentoonstelling Philips Museum
27 februari 2018
Kunstzinnige Textielmarkt 2018
Kunstzinnige Textielmarkt 2018 was Top!
11 juni 2018

Met een ‘open podium’ op de Mei’se Mert 2018, richtte Centrum Hofdael zich tot het publiek van de Mert. Op het podium stonden optredens gepland van verschillende gebruikers van Centrum Hofdael: KunstKwartier, Au3Smits Music en Muziekhuis Hofdael. In de kraam aan de overzijde in de Molenstraat werden andere activiteiten van Hofdaelgebruikers gepresenteerd. Reacties van publiek waren positief.

Eva Sanders

Eva Sanders, De Wiele creatief

De show op het podium bestond uit drie delen. Een jazzband en een zangduo (Kyra Frimout en Michael Koster. Foto: Peter Wijlaars) uit de Talentstroom van KunstKwartier openden de show. Zij werden afgelost door jong zangtalent van Au3Smits Music, op zoek naar nieuw talent voor komende programma’s in Centrum Hofdael (Kids Voice en Stars on Stage). Tussendoor liet een dansgroep van Sportcentrum Hennes haar kwaliteiten zien. De derde groep die optrad was het trio Achterum met Brabantse en Ierse folksongs.

Tijdens de optredens konden passanten even zitten en een drankje nemen aan en van de buitenbar van Centrum Hofdael’s horeca.

In de kraam tegenover het podium konden mensen informatie inwinnen over verschillende activiteiten van de gebruikers van Centrum Hofdael. Blikvanger was Eva Sanders, docent tekenen aan De Wiele creatief die mensen (die dat wilden) portretteerde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.