Marianne Korenfestival swingende start Zomerprogramma Centrum Hofdael

Kunstzinnige Textielmarkt 2018
Kunstzinnige Textielmarkt 2018 was Top!
11 juni 2018
Muziek op de Bleek. Warm maar heerlijk middagje
16 juli 2018
Marianne Korenfestival, Centrum Hofdael

Jos Rijnaarts en Marianne van der Sanden

Marianne Korenfestival swingende start Zomerprogramma Centrum Hofdael

De start van het Zomerprogramma in en om Centrum Hofdael was traditioneel het Marianne Korenfestival. Met een spetterende samenzang van ‘Brabant’ van Guus Meeuwis werd deze 16de editie op het Cultuurplein voor Centrum Hofdael afgesloten. De deelnemende koren Mierlo Vocaal en de Salty Dogs uit Mierlo, een muzikaal combo en het Geldrops Mannenkoor,This Generation en Joyim uit Geldrop trakteerden het publiek, zo’n kleine 450 toehoorders, op een bijzondere gezellige muzikale avond.

Jos Rijnaarts, die de verschillende optredens aan elkaar praatte, nodigde ook Marianne van der Sanden uit om even naar voren te komen en een applaus in ontvangst te nemen. “”U bent immers de initiatiefneemster geweest van dit mooie muzikale buitenfeest””, legde hij uit aan het publiek.
Na de muzikale optredens trok het publiek langzaamaan huiswaarts, terwijl het muzikale combo nog even de sfeer van de avond vasthield. Mede dankzij het mooie weer, konden de organisatoren en de deelnemers tevreden terugkijken op een geslaagd evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *