Hofdael Open druk bezocht

Weer een mooie ZomerAvondBuitenFilm!
7 augustus 2018
Loekie Ruissen
Vrijwilliger bij Centrum Hofdael. Loekie Ruissen
31 oktober 2018

‘Hofdael Open’ druk bezocht

De tweede editie van Hofdael Open, dat dit jaar door de samenwerking met Geldrop Anders, een weekend lang in het teken van muziek stond, trok op zaterdag 8 september zo’n kleine 1.500 bezoekers. De verschillende gebruikers van Centrum Hofdael hadden tal van activiteiten georganiseerd om deze ‘Open Dag’ luister bij te zetten.

Zo was er bij De Wiele creatief een tentoonstelling van werk van cursisten en de prijsuitreiking van de zomerfotowedstrijd. Het Weverijmuseum gaf gratis toegang in het kader van Monumentendag en de gemeente bracht de net geopende wandelroutes onder de aandacht. Ook in de centrale gang was het een drukte van jewelste bij de verschillende infostands van de gebruikers van Centrum Hofdael. KunstKwartier had muzikale workshops georganiseerd met aansluitend een optreden van de deelnemers, waaronder leden van het Geldrop Muziekcorps, o.l.v. Charli Green, de ‘King of Swing’ en Henk Mertens, dirigent van het GMC.

Bezoekers konden ook al voorproefjes meemaken van het najaarsprogramma in de theaterzaal van Centrum Hofdael. Verschillende musici (Hennen&Wenstedt en het Haydn Orkest), een KunstKwartier popband, de zanggroep Multi(f)Vocaal, cabaret (Blue Stars) en de Voice Kids van Au3SmitsMusic gaven korte podiumvoorstellingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.