Harpiste Inge Frimout bijt spits af in serie matineeconcerten

The Salty Dogs
Optreden Salty Dogs kende geen einde
19 december 2018
The Flaming Sambucas
Heerlijke Soul middag met de Flaming Sambucas
6 februari 2019

Na het succesvolle kerstconcert in Centrum Hofdael met een divers programma uitgevoerd door het Geldrops Gemengd Koor, tenor Dimitry Mosa en pianiste Julia Nefedov (die een staande ovatie te beurt viel), werd een paar dagen later een begin gemaakt met een serie matineeconcerten die maandelijks op het programma van Centrum Hofdael staan geprogrammeerd.

Julia Nevedov.kerstconcert centrum hofdael

Staande ovatie voor Julia Nefedov

Daarin bieden we een solist(e), een ensemble of een orkest de gelegenheid ons podium te betreden om hun passie voor muziek met publiek te delen. Het podium van Centrum Hofdael is groot genoeg voor kleine en grotere gezelschappen die we van tijd tot tijd willen uitnodigen, al dan niet in combinatie met optredens van jong talent uit de Talentstroom van KunstKwartier dat in ons centrum muziekonderwijs geeft.

Het was de Nuenense harpiste Inge Frimout die op zondag 23 december j.l. het spits afbeet en een bijzonder aangenaam concert presenteerde, waarin ze niet alleen het muziekinstrument op virtuoze wijze bespeelde, maar ook het publiek van haar zangkunsten liet genieten (foto: Michelle Peeters, DeuxBleus fotografie).

Frederic Voorn

Frederic Voorn, zondag 10 februari

Elke maand een matineeconcert

De komende tijd staat één keer in de maand een matineeconcert geprogrammeerd. Een ingelast benefitconcert op zondag 6 januari met Koenraad Spijker (matineeconcert met muziek van Alexander Skrjabin) kon op het laatste moment helaas geen doorgang vinden.

Het eerst volgende, is het matineeconcert op zondag 10 februari om 15:00 uur. Klik hier voor meer info. Frederic Voorn is dan onze gast en hij speelt werk van Mozart, Beethoven, Chopin en eigen composities.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.