FRANS WEEKEND 10 T/M 12 JUNI 2022

Bienvenue!

Het weekend start op vrijdagavond met een Franse film, verzorgd door Filmhuis Hofdael, en een swingende avond met DJ Remo vol met Franse chansons en liedjes van Frans. Op zaterdag kun je genieten van een Franse filmklassieker Amour, een Franse lunch en een ‘Soirée musicale’: een avond waarin je door de stemmen en instrumenten van leerlingen van het Kunstkwartier, jong en oud, meegenomen wordt naar Frankrijk. 

Zondagmiddag is het Cultuurplein De Bleek omgebouwd tot ‘Place du Tertre’ waar docenten en cursisten van De Wiele creatieve workshops en presentaties geven. Compleet met een muziekje en een Frans wijntje. Tijdens een workshop wijnproeven van de Volksuniversiteit i.s.m. Druif & Graan word je een stuk wijzer over deze heerlijke drank. 

Om je dag helemaal compleet te maken, kun je vanaf 14:00 uur in de grote zaal genieten van het Jopie Jonkers Trio dat met veel elan prachtige Franse chansons speelt van onder andere Edith Piaf, Jacques Brel en George Brassens. Uiteraard kun je in het Weefcafé of op het terras ook een lekker Frans wijntje met een kaasje pakken.

SWINGENDE AVOND

VRIJDAG 10 JUNI 20:00 - 00:00 uur

FRANSE FILM: AMÉLIE

Franse film

VRIJDAG 10 JUNI 20:30 UUR

SOIRÉE MUSICALE

Soiréé Musicale

ZATERDAG 11 JUNI 19:00 uur

PLACE DU TERTRE

Place de Tertre Centrum Hofdaell

ZONDAG 12 JUNI 13:00 - 17:00 uur

WIJNPROEVERIJ

wijnproeverij VU

ZONDAG 12 JUNI 14:00-16:30 uur

JOPIE JONKERS TRIO

ZONDAG 12 JUNI 14:00 uur

À bientôt!